Yahoo.nl gelanceerd!

6 april 2005, 10:30

Vanochtend vroeg is het domein www.yahoo.nl gelanceerd. Kelkoo Nederland die recent door Yahoo! werd overgenomen voor 475 miljoen euro verzorgt het operationeel beheer van de site en heeft meteen de content van 600 webwinkels toegevoegd aan de database.

Op dit moment is Yahoo.nl niet veel meer dan een zoekmachine en nog een beetje kaal in vergelijking tot yahoo.com, maar daar zal ongetwijfeld heel snel verandering in gaan komen.

Bron:

Adformatie

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

1 Reactie

  Boudewijn Janssen

  Hoe objectief is (en blijft) yahoo.nl mbt resultaten waarin Kelkoo ook een aandeel heeft?

  Na een klein beetje testen (zo’n 10 zoekopdrachten op electronica gebied) krijg ik steevast bij de eerste 10 resultaten minimaal 2 kelkoo.nl resultaten (en vaak nog in de top 5 ook nog). En in de top 25 minimaal 5.

  allemaal erg toevallig….

  Helaas werkt ook het archief nog niet.


  6 april 2005 om 15:50

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!