Yahoo! Music Download

22 februari 2005, 05:30

Yahoo! Japan start binnenkort een service voor het downloaden van muziek. Via Yahoo! Music Download zullen 73.000 nummers kunnen worden gedownload. De betaling verloopt via Yahoo! Wallet waar inmiddels al 10 miljoen mensen gebruik van maken. (via Yahoo!).

Eerder deze maand werd ook al een weblogservice gelanceerd. Het lijkt er op dat Japan de testregio van Yahoo! aan het worden is.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!