Je bekijkt een artikel van Beeckestijn
partner

Word Digital Marketing strateeg en maak echte impact #spon

16 april 2020, 08:46

Door de opkomst van nieuwe technologieën en nieuwe media is er een groeiende behoefte aan digital marketing professionals. Professionals die kunnen opereren op strategisch niveau, de organisatie toekomstbestendig kunnen maken, nieuwe businessmodellen kunnen ontwikkelen en ervoor kunnen zorgen dat er snel kan worden ingespeeld op veranderende klantbehoeften. Wil jij je strategische digital marketingkennis naar een hoger niveau tillen met als doel sturing en leiding te geven aan die digitale transformatie? Start dan met de post-master opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap en leer hoe je een digitale marketing strategie succesvol formuleert en implementeert binnen je organisatie.

“Goede opleiding voor senior marketeers die hun kennis op het vlak van marketing willen verbreden en updaten, om zo sturing te geven en dezelfde taal te spreken als online specialisten in een team.” – Anick de Ronde

– Ontdek de laatste trends en inzichten uit de praktijk op het gebied van online marketing

– Vertaal de inzichten naar een eigen digital marketingvisie en strategie

– Leer van de beste vakexperts hoe je een digitale winnaar wordt

Tijdens de post-master opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap bij Beeckestijn Business School volg je 20 colleges, werk je in één dag aan een Harvard Case en schrijf je daarnaast een online marketing & businessplan direct geschikt voor implementatie binnen jouw organisatie.

Voor wie is de opleiding bedoeld?

De opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap is ontwikkeld voor ervaren en beleidsbepalende professionals die bezig zijn met (online) marketing en de strategische bepaling van het marketingbeleid van een organisatie. Je wordt opgeleid tot een expert op het gebied van digital en online marketing.

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze opleiding iets voor jou is? Lees meer over de opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap

Praktische informatie

Duur: 12 dagdelen

Tijden: dag of avond opleiding

Kosten: €5.610, – all in (excl BTW)

Eerst volgende start datum: 26 mei

Vanwege de huidige maatregelen wordt de opleiding voorlopig via een live-stream verzorgd.

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke opleiding het beste bij jou past? Volg dan een gratis voorlichtingssessie op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Nicole beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied, op maat gemaakte incompany trajecten, e-learning & het Digital Marketing traineeship.

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts. Op zoek naar nieuwe kennis en inspiratie? Woon een online clinic bij, download een van de whitepapers of volg een opleiding of training. #kennisdelen 

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!