Windows Live Messenger testen?

Windows Live Messenger testen?

Windows Live MessengerSinds een paar weken heb ik Windows Live Messenger beta. Dit is in feite MSN Messenger 8, en deze zal binnenkort onder de naam Windows Live Messenger gelanceerd worden. Eerlijk gezegd ben ik na messenger 5 overgestapt naar Skype en Google Talk en heb ik deze versie nog nauwelijks getest. Ik heb dus geen idee wat de verschillen zijn met de vorige versie.

Ik mag nu 25 mensen uitnodigen voor de beta test. Heb je interesse, mail me dan even op en vergeet niet je e-mailadres mee te sturen die je voor je pasport gebruikt.

P.s. wees er snel bij, want ik heb niet zoveel invites meer over..

Update (16:18): Windows Live Messenger is behoorlijk populair, ik ben nu al door de invites heen. Wie er al een heeft: veel plezier met testen, en misschien is het leuk om wat opvallende zaken in de reacties bij dit bericht te zetten.


DelenEr zijn 12 reacties op dit artikel

 • Dit is de tweede build die ik heb van Windows Live Messenger, en na de eerste build zag ik het somber in. Man wat een gedrocht. In deze build (die alweer 2 weken uit is ofzo?) kan ik me beter vinden. Wat mij betreft is dit na de bagger (Winks/Nudges) van versie 7 een betere release. De beste functie van 8 vind ik toch wel het 'op offline weergeven staan maar toch met iedereen kunnen praten'. Heerlijk rustig. vDe Offline Instant Messages, die iemand ontvangt zodra die zich aanmeld, vind ik ook wel een verbetering. Ik vind het contactvenster ook overzichtelijker, and last but not least: ik heb zeker weten een verbetering van performance gemerkt. Vooral de contactlijst wordt een stuk sneller geladen.

  Maarja, eigenlijk gebruik ik meer Skype de laatste tijd... =)

  geplaatst op
 • Ook ik vind voornamelijk de offline messages een verbetering. Helaas was de eerste ervaring al niet echt lekker... downloaden middels FireFox lukt niet.

  geplaatst op
 • Vreemd, ik heb het gewoon met FireFox gedownload. geen probleem..

  geplaatst op
 • De invites gaan inderdaad erg hard, het blijkt een gewild stukje software te zijn. En ik moet toegeven dat het natuurlijk wel erg leuk is om een nog niet gereleaste versie te kunnen gebruiken met nieuwe features. Anyways, ik heb nog wel invites weg te geven.
  Ga naar de wildvuur site en laat een leuk berichtje achter, met het msn mail adres wat je gebruikt om je aan te melden bij msn. Grote kans dat je een invite ontvangt ;)

  geplaatst op
 • Eindelijk weer eens concurrentie voor Google? Het ziet er veel belovend uit.

  geplaatst op
 • ik heb ook nog een flinke zwik van die invites.....interesse kan via de mail

  geplaatst op
 • ik heb er ook nog een paar over

  geplaatst op
 • Ooit eerder als een kunnen testen via een paar handige trucs (en zo'n mega onhandig programma), toen de hoop snel opgegeven.

  Ben zeker wel benieuwd hoe nu de volgende versie het doet, dus als iemand nog een invite over heeft?

  geplaatst op
 • ik heb er nog een paar ook ja,
  Wat ik wel grapppig vind is de rollover functionaliteit van de contactlijst.maar wel ontzettend suf dat je groepen nog steeds niet kan sorteren, anders dan op alfabet: dan maar met een nummertje: 01_collega's, 02_familie, etc.

  geplaatst op
 • www.corneelisonline.be/?p=113l
  Windows live liet explorer crachen, mijn verwachtingen zijn waargemaakt

  geplaatst op
 • hebt u misgien nog een plaatsje vrij van de 5 personen? dan wil ik er wel graag een zijn

  geplaatst op
 • Vanaf vandaag is Windows Live Messenger voor iedereen beschikbaar. De nieuwe versie komt automatisch als update tevoorschijn bij de bestaande gebruikers van Messenger. Tegelijk met deze lancering gaat ook het .NET Passport voortaan Windows Live ID heten.

  Bron: Fok / AdManager.nl

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.