What’s next after blogging?

What’s next after blogging?
,

Steve Rubel laat op zijn wegblog zijn gedachten gaan over de trends die in de toekomst zullen bepalen hoe bedrijven met stakeholders communiceren. Dit levert een mooi rijtje buzzwords op. De tien trends volgens Steve:

1. The long tail
2. The Read Write Web / Web 2.0
3. Timeshifting
4. Collaborative Categorization
5. Citizen Marketing
6. The Daily me
7. It’s all a conversation
8. What’s inside is outside
9. Trustmarketing
10. Decentralized communication

Geen idee waar Steve het over heeft? Op zijn weblog licht hij alle termen toe en wordt verwezen naar interessante achtergrondartikelen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Waarom zijn het altijd toevallig tien trends of tien do's and dont's? Waarom niet gewoon de belangrijkste trends noemen 'and that's it'.

    Met een rijtje van 10 heb ik altijd het idee dat iemand z'n best heeft zitten doen om tot een aantal van 10 te komen terwijl ik liever heb dat de belangrijkste trends gewoon opgenoemd worden. Maar het kan natuurlijk zijn dat Steve stomtoevallig (als zovelen) op precies tien trends uit kwam. In dat geval mijn excuses voor dit bericht. ;-)

    geplaatst op
  • @martijn, nummer 1 tot 3 kan iedereen wel bedenken, daarna wordt het discutable, dus hoeveel mogelijke trends wil je ter discussie stellen. vind de lijst interessant.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.