What’s next after blogging?

21 juli 2005, 11:22

Steve Rubel laat op zijn wegblog zijn gedachten gaan over de trends die in de toekomst zullen bepalen hoe bedrijven met stakeholders communiceren. Dit levert een mooi rijtje buzzwords op. De tien trends volgens Steve:

1. The long tail

2. The Read Write Web / Web 2.0

3. Timeshifting

4. Collaborative Categorization

5. Citizen Marketing

6. The Daily me

7. It’s all a conversation

8. What’s inside is outside

9. Trustmarketing

10. Decentralized communication

Geen idee waar Steve het over heeft? Op zijn weblog licht hij alle termen toe en wordt verwezen naar interessante achtergrondartikelen.

Werkzaam bij TNS Singapore als Senior Manager Interactive op het gebied van (nieuwe) media en emerging technologies. Met name gespecialiseerd in het toepassen van nieuwe onderzoeksmethoden en -technieken.

Categorie
Tags

2 Reacties

  MartijnvanOsch

  Waarom zijn het altijd toevallig tien trends of tien do’s and dont’s? Waarom niet gewoon de belangrijkste trends noemen ‘and that’s it’.

  Met een rijtje van 10 heb ik altijd het idee dat iemand z’n best heeft zitten doen om tot een aantal van 10 te komen terwijl ik liever heb dat de belangrijkste trends gewoon opgenoemd worden. Maar het kan natuurlijk zijn dat Steve stomtoevallig (als zovelen) op precies tien trends uit kwam. In dat geval mijn excuses voor dit bericht. 😉


  21 juli 2005 om 12:12
  Choco

  @martijn, nummer 1 tot 3 kan iedereen wel bedenken, daarna wordt het discutable, dus hoeveel mogelijke trends wil je ter discussie stellen. vind de lijst interessant.


  21 juli 2005 om 14:43

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!