Wegens succes herhaald: volg de Marketingfacts-webinars over contentmarketing en Facebook!

19 maart 2014, 10:29

3 webinars voor gevorderden over het creëren van new business met contentmarketing, Facebook-contenstrategie en Facebook Ads

Wil je dit jaar serieus aan de slag met je contentmarketing? Met je contentstrategie voor Facebook? Of met Facebook-advertising? Dat komt mooi uit, want in 3 verschillende webinars leggen onze experts uit hoe je dat het beste aanpakt!

Logische opbouw

In deze webinars, die Marketingfacts organiseert in samenwerking met Company Webcast, krijg je in korte tijd handvatten om direct aan de slag te gaan. De webinars kennen een logische opbouw voor iedereen die serieus aan de slag wil gaan met Facebook-marketing. In het eerste webinar wordt ingegaan op contentmarketing in het algemeen, in het tweede op contentmarketing voor Facebook en in het derde hoe je met advertising je contentmarketing in Facebook verder effectief kunt maken.

Agenda

Hoe creëer je new business met contentmarketing – Jan Willem Alphenaar

In dit Marketingfacts-webinar vertelt onlinemarketing-expert Jan Willem Alphenaar alle ins en outs van contentmarketing. Welke vormen van contentmarketing zijn er en hoe zet je die in als marketeer? Leer hoe de kennis die in de organisatie aanwezig is de aanjager van new business kan worden. Je krijgt o.a.:

  • Inzicht in hoe kennis jouw salespropositie kan versterken.
  • Hoe je tegen geringe kosten, toch hoog kan scoren.
  • Een bewezen strategie om contentmarketing direct in te voeren in je organisatie.

dinsdag 8 april, 11 uur (duur: 1 uur) – meer informatie & aanmelden

Hoe creëer je de optimale Facebook-contentstrategie – Aljo Hartgers

In dit Marketingfacts-webinar vertelt Facebook-expert én Marketingfacts-blogger Aljo Hartgers je hoe een optimale Facebook-contentstrategie creëert. Hij legt uit hoe je van (potentiële) klanten fans maakt, je doelgroep optimaal kan bereiken en Facebook kunt inzetten als marketinginstrument. Je krijgt o.a.:

  • Tips & trucs om een gedegen strategie te ontwikkelen en te analyseren.
  • Handvatten om je doelgroep optimaal te bereiken én resultaat te behalen uit je updates.
  • De beste voorbeelden die te vinden zijn van top-content.
  • Hoe je op basis van KPI’s en statistieken een managementrapportage kunt opstellen.

dinsdag 6 mei 2014, 11 uur (duur: 1 uur) – meer informatie & aanmelden

Hoe behaal je optimaal resultaat met Facebook Ads – Peter Minkjan

In dit Marketingfacts-webinar vertelt Facebook-expert én Marketingfacts-blogger Peter Minkjan je de fijne kneepjes van Facebook-advertising. Hij legt je uit hoe je dit effectief kan inzetten om meer fans, interactie, bereik en uiteindelijk meer sales en leads te genereren. Je krijgt o.a.:

  • Praktische handvatten om meer sales en leads te genereren.
  • Tips en trucs om zoveel mogelijk uit je budget te halen
  • Best practices van topadverteerders.

dinsdag 20 mei 2014, 11 uur (duur: 1 uur) – meer informatie & aanmelden

Kosten en inschrijving

De kosten voor deelname aan de webinars bedragen €95,- excl. BTW per webinar. Daarvoor krijg je een professioneel geregistreerd webinar, waarbij je de mogelijkheid hebt om vragen te stellen. De webinars zijn voor deelnemers naderhand onbeperkt terug te kijken en zijn gericht op gevorderden.

Meer informatie én de mogelijkheid om je in te schrijven vindt je via webinar.nl/marketingfacts/.

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!