Week 33/2013 Viral Friday: Footlocker, Tall Tales en ShareATT

16 augustus 2013, 12:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week video's van Foot Locker, ShareATT & HTC. Heb je een tip? Stuur 'm op!

Foot Locker – The Endorser feat. Blake Griffin and Chris Paul

In de nummer 1 van deze week verteld profbasketballer Blake Griffin hoe blij hij is met zijn nieuwe Nike-gear van Foot Locker, Maar Blake speelt in een hoop commercials, dus hoe weten wij of hij het meent? Bekijk het zelf, na ongeveer een week was deze video al 2.4 miljoen keer bekeken!

90 Degrees Room Prank

Vorig jaar haalden de mannen achter Tall Tales al Viral Friday met de prank die ze uithaalden met hun jongere broertje. Nu zijn ze terug met een nieuwe prank waarin ze de kamer van hun broertje 90% draaien. Nadat de prank op verschillende blogs en sites zoals ABC news verscheen, ging het snel naar 2,1 miljoen views.

“From One Second To The Next” Documentary – It Can Wait

Met een beetje logisch verstand weet iedereen dat het niet slim is om te texten tijdens het rijden. In deze documentaire van ShareATT wordt dat nog eens haarfijn uitgelegd. Terecht dat de video de aandacht krijgt die het verdient met 1,7 miljoen views binnen 9 dagen.

MINI Art Beat. Driven by your Style.

Mini daagt je uit om al het normale los te laten en jou stijl te laten zien. Met 48.000 LED lampjes scheurt er een Mini door de straten van London. Een erg geslaagde video, reeds goed voor 746.000 views.

Here's To Change. #HTChange

Hold This Cat, Happy Telephone Company. HTC is alles wat je het maar wil laten zijn. In deze video legt Iron Man acteur Robert Downey Jr uit waar het volgens hem voor staat. In 2 dagen tijd naar 940.000 views! Here's To Change.

Rudi de Groot
Content Marketeer bij SDIM

Creatief en innovatief met een grote passie voor content- en socialmedia-marketing.

Categorie

3 Reacties

  Vuong

  Haha, die commercial van Foot Locker blijft leuk. Het is btw “Jordan” gear en niet van Nike (ookal maakt Nike de kleding wel).


  19 augustus 2013 om 09:21
  Smithd437

  Wonderful site. Plenty of useful info here. I’m sending it to a few pals ans additionally sharing in delicious. And naturally, thank you to your sweat! ekfedbcbek


  3 april 2014 om 01:48

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!