Webinar: De optimale Facebook-contentstrategie

30 januari 2014, 14:14

Zet Facebook in als volwaardig marketinginstrument en bereik je doelgroep écht

Donderdag 6 februari om 11:00 uur vertel ik in het webinar Facebook-contentmarketing op welke manier je Facebook optimaal in kunt zetten. Denk aan doelstellingen zoals omzetverhoging, het verkrijgen van meer en betrokken klanten en het vergroten van je zichtbaarheid. Aan de hand van veel voorbeelden, handige tools en methodieken én antwoorden op je eigen vragen ben je nog voor de lunchpauze op de hoogte van alle ins & outs. Na dit webinar boordevol belangrijke informatie kun je direct aan de slag. Mocht je achteraf nog vragen hebben, dan kun je voor extra (gratis) advies terecht in een Facebook-groep.

5 i's voor optimale content

Op basis van de 5 i's neem ik je mee langs de beste voorbeelden en praktische tips om optimale content te maken die volledig is afgestemd op je doelgroep. Het is soms lastig om te bepalen wat je je doelgroep wil vertellen. Aan de hand van deze voorwaarden kan je een gedegen keuze maken en een mooie mix aan aantrekkelijk content plaatsen. De 5i's op een rij:

 1. informeren
 2. inspireren
 3. interesseren
 4. interacteren
 5. intrigeren

Daarnaast krijg je tips over het gebruik van beeldmateriaal en het plaatsen van andere soorten content, zoals links naar je website.

​KPI's en tools

Het kiezen van een goede tool is essentieel om het succes van Facebook als middel te bepalen. Op basis van gekozen doelen is het verstandig om een gedegen keuze te maken of je van een (analyse)tool gebruik gaat maken en vooral: welke. Na afloop van het webinar kan ik je verder helpen in de speciale en besloten Facebook-groep. Nogmaals alle onderwerpen op een rij:

 • Tips & trucs om een gedegen strategie te ontwikkelen en te analyseren.
 • Handvatten om je doelgroep optimaal te bereiken én resultaat te behalen uit je updates.
 • De beste voorbeelden die te vinden zijn van top-content.
 • Hoe je op basis van KPI’s en statistieken een managementrapportage kunt opstellen.

Deelnemen

Wil je deelnemen aan het webinar? Meld je dan nú aan. In het webinar kun je ook live vragen stellen via een chatbox en polls beantwoorden, zodat ik hier direct op in kan gaan. Om 11 uur starten we en de duur is 75 minuten.

De kosten voor het bijwonen van dit webinar bedragen 95,-.​

Aljo Hartgers
Eigenaar van De Podcasters | Contentstrateeg | Docent HAN | Eigenaar bij De Podcasters

Eigenaar van Full Service podcastproductiebedrijf De Podcasters in Arnhem. We maken podcasts van Concept tot oor van de luisteraar.

Categorie
Tags

1 Reactie

  Kay

  Beste meneer Hartgers,

  Ik ontving zojuist een mailtje over dit webinar dat ik aangemeld zou zijn en dus 95 euro moet betalen, maar ik ben morgen verhinderd dus verzoek ik u vriendelijk mijn aanmelding te annuleren.

  Alvast bedankt

  Mvg,

  Kay


  5 februari 2014 om 11:53

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!