Web-log.nl begroet 100.000ste weblog

Web-log.nl begroet 100.000ste weblog

Gisteren heeft web-log.nl de 100.000ste weblog verwelkomd. Met bijna 2,5 miljoen pageviews per dag - een verdubbeling ten opzichte van eind 2004 - en een bereik van 16,5% (bron: STIR) heeft web-log.nl een serieuze plaats op internet verworven.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Een mooi resultaat, nou de inkomsten nog. Hun positie is eigenlijk niet te benijden als je het vergelijkt met MSN Spaces. Als MSN begint met banners dan is ieders reactie "Ja, och, dat weet je toch. Het is Microsoft". Als Web-log.nl serieus werk gaat maken van advertenties, zullen ze de volle wind van voren krijgen. Tenzij ze de weblogs laten meedelen in de opbrengsten, maar waarschijnlijk zal bij veel blogs de grijpstuiver aan opbrengsten niet eens opwegen tegen de administratiekosten.

    Ik ben trouwens benieuwd hoe het met MSN Spaces staat. MSN pocht dat het er al meer dan een half miljoen zijn in Nederland. In de STIR-resultaten is helaas niet duidelijk waar deze onder gezocht moeten worden - als ze al meegenomen worden.

    geplaatst op
  • Petje af voor het vermaarde web-log.nl.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.