Wat is het meest ‘Buzzable’ product van Nederland?

18 oktober 2005, 10:36

Wat is het meest 'Buzzable' product van Nederland?Vanaf vandaag zijn de verkiezingen van de Buzz Awards gestart. Voor de eerste keer wordt in januari de Buzz Award uitgereikt aan het meest ‘buzzable’ product van 2005.

De Buzz Awards worden georganiseerd door Buzzer, een Word of Mouth Marketing bureau. Met ‘buzzability’ doelt Buzzer op de hoeveelheid kletsen, verhalen, ‘buzzen’ over iets. Omdat het product, de dienst of het evenement zo bijzonder, uniek, opmerkelijk is dat je het moet vertellen aan anderen. Iedereen mag een product nomineren dat voor hem/haar het afgelopen jaar het meest buzzable was.

Eind november stelt een jury een lijst van officiele Buzz Nominaties vast op basis van de argumentatie bij de opgegeven producten. De hele maand december mogen ingeschreven Buzzers stemmen op deze lijst. In januari wordt de prijs uitgereikt, het winnende product mag een jaar lang het predikaat ‘meest Buzzable product 2005’ voeren.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!