Je bekijkt een artikel van BBP
partner

Waarom geen marketingspecialist meer zonder topic clusters kan

BBP
4 november 2021, 13:59

Een online presence waar je U tegen zegt. Fanatiek opperhoofd worden van jouw online vakgebied. Heersen in Google. Dat gaat je niet meer lukken zonder topic clusters.

Topic clusters zorgen voor verbluffende marketingresultaten waar je CEO tevreden mee gaat zijn. Jij geeft je doelgroep informatie waar ze écht wat aan hebben. Zet jezelf als expert neer in de markt én je houdt Google te vriend. Benieuwd hoe topic clusters voor meer groei kunnen zorgen?

Download hier de whitepaper!

Wij zijn een onafhankelijk B2B-mediabedrijf en al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richten wij ons op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commerce sector en in customer contact centers. Daarnaast is BBP Media internationaal actief als informatieleverancier in de e-commerce markt. Inmiddels heeft de organisatie met een leidend global congres en een drietalige website een aanzienlijke internationale positie opgebouwd. Samenwerking met branchepartijen zoals verenigingen en associaties, is een kerncompetentie van BBP Media.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!