Vitesse en De Graafschap in de eredivisie!

3 juni 2004, 20:09

Het heeft geen ‘bal’ met interactieve marketing te maken maar als Achterhoeker die inmiddels ruim de helft van zijn leven in Arnhem woont is het toch fantastisch om te zien dat zowel Vitesse als De Graafschap het komende seizoen in de eredivisie uitkomen. Yes!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

6 Reacties

  Evert Jan

  Marco, om te volgen in je chauvinisme:

  Er is één voetbalstad: Rotterdam

  Er zijn drie echte clubs met een voetbalcultuur:

  Feyenoord, Sparta en Excelsior

  En er zijn twee clubs die wel eredivisie spelen…

  En Excelsior zit daar niet bij.


  3 juni 2004 om 21:17
  at

  Marco felicidad, maar graag een toevoeging aan EJ. Rotterdam was voetbalstad nummer maar de stad waar de club al jaren de meeste prijzen, sinds vier jar de hoogste toeschouwersgemiddelde, de grootste fanclub en sedert twee jaar het beste gras heeft is……! 🙂


  4 juni 2004 om 07:04
  Roelof

  Het beste gras? Dat heeft Heracles! Dus waar praat je over… 😉


  4 juni 2004 om 13:40
  at

  Heracles doet zijn naam geen eer aan. Kunstgras is heiligschennis en veroorzaakt fantoompijn en brandwonden bij de spelers van Heracles……


  4 juni 2004 om 18:49
  Evert Jan

  AT. Jouw toneelvereniging is geen voetbalclub, kijk maar naar de leuke gekleurde stoeltjes waar je op zit en de arena’s waarmee je je kroketje betaalt 😉 Arena Voetbalstadion? Als de zon schijnt zeker.

  Ga eens naar Sparta (jeugd en niveau), Feyenoord (arbeid en oorsprong) of Excelsior (bescheidenhied en klasse), en leer. Drie groepen in één stad bedienen: Dan ben je een voetbalstad.


  4 juni 2004 om 21:39
  at

  EJ drie clubs (Nou ja 3, eigenlijk is Excelsior een soort wormvormig aanhangsel van Feijenoord of was het nou Feyenoord) en totaal nog minder toeschouwers dan bij de enige echte voetbal Hamlet uitvoering in de Arena waar een ieder droog zit en kan parkeren! Wat een respect voor de toeschouwer! Maar: ‘wie niet van (de)toekomst durft te reden (van Praag) leeft niet in het heden (van den Herik) maar in het verleden (Hugo Borst)”.


  5 juni 2004 om 05:30

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!