Viral Friday Week 28/2011

15 juli 2011, 10:04

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m op!

Ape With AK-47


Je zal ongetwijfeld gezien of gehoord hebben over Planet of the Apes, de sci-fi klassieker. Hier hebben we een teaser van 20th Century Fox van de aanstaande Rise Of The Planet Of The Apes met bijna 8 miljoen views sinds 6 juli. Voor meer apen, check de Rise Of The Planet Of The Apes Trailer of volg de ‘Ape Will Rise’ Twitter voor niews en updates.

Medal Of Honor Cat


De beroemde Medal Of Honor game reeks heeft vele fans en zit in de top favoriete online first person shooters. Geen twijfel mogelijk dat Freddiew hierover met iets moet komen. Zie Mr. Meowmers in pure actie mensen reddend als held! De video heeft meer dan 6 miljoen views gekregen in een paar dagen, want het is online sinds 9 juli. Neem hier ook een kijkje Behind The ‘Scenes – Medal Of Honor Cat’ met exclusief materiaal van Mr. Meowmers.

Trolling Saruman


De geweldige fantasy-adventure reeks van J.R.R. Tolkien, verfilmd door Peter Jackson – The Lord Of The Rings is het waard om elke keer te lezen. Zelfs nu de eerste film bijna 10 jaar oud is, is de legende aanwezig en de fans smullen ervan. Of is er een andere verklaring voor de 2.5 miljoen views sinds 10 juli? Check hoe Saruman er probeert eruit te knijpen uit zijn Fort, Orthanc. Voor degene die niet bekend zijn met de term ‘Trolling’, check dit!

Kitten vs TWO Scary Things


Voor kattenliefhebbers hebben we hier een briljante video met geweldige muziek van A. Hitchcock. Hij zou trots zijn op het resultaat. Met bijna 2 miljoen views heeft deze bange kat zich gekwalificeerd voor de ViralFriday! Mocht je meer katten zoeken, here you go!

Crazy Marriage Proposal – Guy Falls Off Building!!!


We hebben natuurlijk al meerdere epische huwelijksaanzoeken en dansjes gezien. Maar de man is letterlijk gevallen voor zijn wederhelft. Iemand die zegt dat dit niet echt is? Het is wellicht een beetje verdacht dat er tweemaal hetzelfde merk drankje voorbij komt, maar hey who cares? Met 1.5 miljoen views in 4 dagen is het best een goeie! Als je meer wilt, check The Calgarian YouTube channel.

Rudi de Groot
Content Marketeer bij SDIM

Creatief en innovatief met een grote passie voor content- en socialmedia-marketing.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!