Viral Friday Week 15/2011

15 april 2011, 07:17

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m op!

WTF! Insane Human Curling By BIC Flex 3


Voor iedereen die denkt dat curling saai is, is dit filmpje van BIC toch een must see. Waarom curlingstenen gebruiken als er ook gecurld kan worden met echte mensen! Volgens BIC is dit mogelijk zolang je maar een BIC Flex 3 scheermesje gebruikt. De viral video wordt aan het eind aangevuld met interactieve elementen. Zo kun je Human Curling Game spelen of fan worden op Facebook. Met 230.619 views in slechts 8 dagen op YouTube mag BIC best tevreden zijn.

Aperture Investment Opportunity #4: “Boots”


Valve zal mensen die niet gamen niet zoveel zeggen. Als gamers kunnen we het erover eens zijn dat Valve, multiplayer gaming met Half Life Counter Strike naar een ander niveau heeft gebracht. Hier hebben we een preview van één van hun laatste titels: Portal 2. De video zal je helemaal in de sfeer brengen van de game en dat hebben ze zeker niet slecht gedaan! De video staat online sinds 12 april en is al 972.000 keer bekeken. Op het eigen YouTube kanaal van Valve kun je meer video’s bekijken. Het kanaal heeft al bijna 84.000 abonnees. Of deze video viral is? Zeker weten!

Unbelievable David Beckham


Check deze nieuwe reclame van Pepsi. We weten allemaal dat David Beckham een hele goede voetbalspeler is, maar is het echt mogelijk dat hij drie voetballen in deze prullenbakken kan schieten met zijn blote voeten op het strand? Bekijk Diet Pepsi’s Facebook pagina om te zien wat anderen hierover denken. Laten we eerlijk zijn, ongeacht of het nou echt of nep is: het is wel heel cool. De video staat sinds 7 april online op YouTube en is al meer dan 2 miljoen keer bekeken!

President Of Czech Republic Steals


Je hoeft de Tsjechische taal niet te beheersen om te begrijpen wat er in deze video gebeurt. Dankzij de aanwezigheid van vele camera’s, zijn we allemaal getuige van het kleptomanische gedrag van de president van Tsjechië. Tijdens zijn officiële bezoek aan Chili, is het duidelijk dat Klaus de pen die voor hem ligt erg bewondert. Hij pakt de pen en stopt deze onder de tafel in zijn zak. Het is duidelijk dat zijn hebzucht het wint van zijn goede manieren! Nu de president door de hele wereld beschuldigd wordt van het stelen van een pen, heeft zijn personeel uitgelegd dat hij het recht had om de pen mee te nemen omdat dit een cadeau voor hem was. Bekijk de video en oordeel zelf! De video is op 10 april geüpload en heeft bijna 4 miljoen views gegenereerd. Natuurlijk is dit niet de eerste president die een blooper maakt. Bekijk de meest beroemde blooper van Obama hier.

Kim Bosman
SocialMedia8 bij SocialMedia8

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!