Viral Friday Week 09/2011

4 maart 2011, 09:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m op!

Megan Fox for Emporio Armani Underwear and Armani Jeans


Vorige week lanceerde Armani een teaser van deze video met Megan Fox op hun YouTube Kanaal, die snel meer dan 1 miljoen views haalde. Op 1 maart is de volledige 60 sec. versie live gegaan en die is nu al 80.000 keer bekeken. In de beschrijving onder de video is een retweet link om het delen ervan nog eenvoudiger te maken, jammer genoeg wordt Armani Twitter account niet genoemd. Dit zou het aantal twitter volgers juist een enorme boost geven! Hoe dan ook zijn Megan Fox en Armani goed bezig!

Volkswagen Commercial: The Force (Toyota Parody)


Een aantal weken geleden hebben we de video van de Volkswagen reclame The Force gepost. Nou dit is wat er zou gebeuren als de auto in de reclame geen Volkswagen was maar een Toyota. Zoals je kunt zien is in deze video niks resistent tegen de kracht van “The Force”, behalve de Toyota die op de uitrit staat.. Arme Darth Vader, zelfs de kracht van “The Force” kan een Toyota met acceleratie problemen niet laten stoppen. De video is 24 februari geupload en heeft nu al meer dan 200.000 views!

Cravendale – Cats with Thumbs


Katten, of je ervan houdt of je verafschuwt ze. Hier heb je een video wat aan beide meningen kan bijdragen. Katten staan bekend om hun persoonlijkheid en karakter. Deze video brengt dit op een hoger niveau. Je zult zien waarom katten van melk houden, hoe georganiseerd ze eigenlijk zijn en waartoe ze in staat zijn. Dit laatste als eindelijk deze twee dingen hebben. De video is online sinds 28 februari en is +547K keer bekeken. Er waren 4.022 stemmers waar 99,3% het leuk vonden. Duimen omhoog voor deze reclame van Cravendale!

Old Spice | Behind the Scenes


In dit filmpje krijg je te zien hoe het er achter de schermen bij Old Spice aan toe gaat. In tegenstelling tot de commercials van ongeveer 1 minuut kun je nu maar liefst drie minuten lang genieten van Isaiah Mustafa, de man die Old Spice weer op de kaart heeft gezet. In 4 dagen tijd is deze video alweer meer dan 103.000 keer bekeken op YouTube! Meer Spice nodig? Word fan op Facebook of bezoek het YouTube kanaal.

Charlie Sheen Bi-Winning Dubstep


Er zijn vele meningen over deze man. Charlie Sheen is niet alleen een Hollywood ster, maar dezer dagen is hij ook Hollywood ‘s doelwit. Op slechte manieren maar soms ook op grappige manieren. We weten dat Sheen van feesten houdt. Maar deze video komt met serieuze Dubstep. De video is gemaakt door Ephixia. Het YouTube Kanaal heeft 11.639 abonnees, maar deze video, welke online is sinds 2 maart, heeft bijna 540K views gekregen. In totaal vond 95% de video leuk!

Kim Bosman
SocialMedia8 bij SocialMedia8

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!