Vier het nieuwe jaar met IAB, Online Tuesday en Marketingfacts!

1 januari 2020, 07:00

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Het jaar 2020 is al knallend begonnen, maar dat doen we op 14 januari nog even dunnetjes over. Kom die dag naar de nieuwjaarsreceptie waar al jouw vakgenoten rondlopen: de beruchte borrel van IAB Nederland, Online Tuesday en ook Marketingfacts. Het wordt weer een knaller!

Het was weer een jaar vol spraakmakend vaknieuws, dus is er meer dan genoeg te bespreken met jouw netwerk in online marketing. Alle reden dus om van gedachten te wisselen met je vakgenoten onder het genot van een biertje, baco of biologische bitterbal.

“Kom 14 januari borrelen met IAB en Online Tuesday in Hotel Arena”

De locatie is vertrouwd: Hotel Arena te Amsterdam. De avond begint om 19.30 uur en tegen middernacht gaat het licht uit. Ook Marketingfacts is als partner van Online Tuesday bij dit evenement betrokken, dus hopen wij je daar te zien. Zelf zijn we uiteraard ruim vertegenwoordigd en altijd in voor een goed gesprek (liefst met een paar vette scoops).

Kom je samen met ons het glas heffen op een succesvol 2019? Geef je dan gratis op voor dit event. Let daarbij op: aanmelding bij Meetup.com volstaat niet. Je moet je echt aanmelden bij Eventbrite om in het bezit te komen van een digitaal ticket. Maak er je goede voornemen van en reserveer dat e-ticket direct. Dan zien we elkaar op 14 januari in Hotel Arena!

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, DQ&A, Newpeople en Reprise, en gesponsord door hoofdsponsor Pünktlich en subsponsoren Awin, Affiliate Summit en EDM Digital Solutions. Ook sponsor worden? Mail dan naar jeroen@marketingfacts.nl.

Jeroen Mirck
Communicatieadviseur bij Gemeente Beverwijk

Jeroen Mirck (1971) was hoofdredacteur van Marketingfacts van januari 2018 tot augustus 2020. Momenteel is hij communicatieadviseur bij Gemeente Beverwijk. Eerder was hij journalist voor media als Adformatie, MarketingTribune, Emerce en De Ondernemer.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!