Video’s Emerce Eday online

15 oktober 2005, 19:41

Afgelopen week vond Emerce Eday plaats in Amsterdam. Ik begreep op het evenement zelf dat de livestream niet helemaal soepel heeft gelopen. Langzaam maar zeker is sponsor Narrowstep de video’s van de sessies online aan het zetten.

Frank-ly heeft ondertussen de “wandelgangvideo’s” in de juiste volgorde gezet en geeft ons een kleine blik wat het publiek nu eigenlijk van de dag vond…

Frank is sinds 2000 actief als blogger. De laatste jaren is hij een actief voorstander van het open internet en het indieweb: Hou controle over je eigen domein, je eigen data en eigen netwerk. Op zijn blog https://diggingthedigital.com/ schrijft hij over deze ontwikkelingen.

Categorie
Tags

5 Reacties

  BasPaauw

  Geniaal, Geweldig, Hulde! Zaterdagavond onder het genot van een hapje en een drankje even een stukje E-day meebeleven vanuit New York. Marco dit is ongeveer wat we zoeken. Nou moet ik zeggen dat de volgorde nog niet altijd klopt bij de Narrowstep registratie maar het geluid en de weergave is erg goed.


  16 oktober 2005 om 00:21
  punkey

  Hey Bas, graag gedaan. Wat bedoel je met de volgorde? De manier waarop de films ge-edit zijn?


  16 oktober 2005 om 06:41
  BasPaauw

  Ik heb gisteravond de gehele “the internet of things” gekeken. Ik starte bij het begin van de presentatie maar de introductie speech van Anton kreeg ik ergens tussendoor. Het was ook een beetje verwarrend dat de clip met de elevatorpitches er tussendoor kwam. Het kan ook liggen aan de volgorde van de clips natuurlijk want daar heb ik niet echt opgelet, ik heb hem gewoon door laten lopen na het clicken op play.

  Nog een puntje; de bumper van Webads en de commercials begonnen na ongeveer de tiende keer wel een beetje te irriteren. Misschien is er vanuit gegaan dat ik niet alle clips in een keer zou kijken. Hoe dan ook, het gratis bijwonen van zo’n zeer interesante presentatie is natuurlijk al een luxe.

  Wat misschien nog een verbetering zou kunnen zijn is het integreren van een chatfunctie een notebook en een aparte plaats waar de slides van de presentatie worden vertoond zoals ik wel eens in een webinar heb gezien. Alhoewel de slides/filmpjes ook wel duidelijk overkwamen via de video.


  16 oktober 2005 om 07:17
  punkey

  Aha, je hebt het over de Narrowstep video’s. Ja ik moet eerlijk zeggen dat ik de hoeveelheid advertenties ook erg overdreven vindt.

  Heb je de “wandelgangvideo’s” op Frank-ly ook gezien? Ik ben benieuwd wat je daar van vindt


  16 oktober 2005 om 07:40
  BasPaauw

  Ja die heb ik ook gezien. Die waren voor zo ver ik heb gezien op de goed volgorde geknipt en geplakt, dat moet een hels karwei zijn geweest. Omdat ik de presentaties nog niet allemaal heb gezien kon ik het commentaar er op ook niet helemaal thuisbrengen. Wel leuk om te horen en zodoende ook nog wat bekende gezichten te zien. Het gaf een goede indruk van het publiek (-sniveau) op zo’n dag. Wat voor een groot deel toch weer anders is dan op een maandelijks event waar vaak 2/3 van het publiek bestaat uit de ons kent ons incrowd (wat ook heel gezellig kan zijn).


  16 oktober 2005 om 07:56

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!