Verontruste freelancers van de NTG muziekbladen starten weblog

Verontruste freelancers van de NTG muziekbladen starten weblog

Via Punkey lees ik dat verontruste freelancers van de NTG muziek-bladen (o.a. OOR) een weblog zijn gestart om achtergronden en openheid van zaken te geven rondom de betalingsproblemen die zijn ontstaan binnen het concern. Power to the consumer is in dit geval power to the employee!

Volgens mij hebben ze bij punt.nl nog niet helemaal begrepen dat de berichten op een weblog in chronologische volgorde dienen te worden weergegeven, maar dat terzijde…


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • 1) Bij punt.nl hebben ze begrepen dat je bepaalde logs graag bovenaan geplaatst wilt houden omdat je deze gezien de prioriteit van de log aan je publiek wilt blijven tonen.

  2) Ik begrijp dat jij bepaalt hoe de functionaliteit van een weblog eruit ziet ?

  3) Waarom gebruik je punt.nl om te verwijzen naar deze site ? http://marketingfacts.punt.nl/ Volgens emerce is dit toch een 'veelgelezen' weblog? Je hoeft je toch niet van dergelijke trucs te bedienen ?

  geplaatst op
 • Henk-jan, waarom zo snel op de teentjes getrapt? Ik vind het namelijk een goed argument dat je nu noemt (had ik even niet aan gedacht). Vwb het aanmaken van marketingfacts.punt.nl, hiervoor zijn een aantal reden. De belangrijkste is dat ik nieuwe weblogsoftware altijd test (tenminste als ik tijd heb en het de moeite waard is). Zo heb ik bijvoorbeeld ook een account bij web-log.nl. Een tweede reden is dat ik de (sub)domeinnaam liever zelf in mijn bezit heb ipv dat er iemand anders mee aan de haal gaat. Je hebt gelijk, ik heb die trucs niet echt nodig al ben ik altijd blij met een aantal extra bezoekers :-)

  In ieder geval succes met punt.nl!

  geplaatst op
 • Waren mn teentjes niet hoor...
  sanks voor reactie..

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.