Je bekijkt een artikel van

Vergroot je (mentale) marktaandeel #spon

2 juni 2021, 08:58

Hoe verhoog je de mentale beschikbaarheid voor jouw merk? En hoe zet je adverteren in om je mentale marktaandeel te vergroten? Je leert het in 30 minuten!

Hoe beter mentaal beschikbaar je bent, hoe groter je mentale marktaandeel. En uiteindelijk je werkelijke marktaandeel. Het verzamelen van de juiste data helpt je om te voorspellen wat je werkelijke marktaandeel zou kunnen zijn. En om consistent betere keuzes te maken voor al je creaties op weg er naartoe.

Op dinsdag 8 juni organiseren NIMA en Validators een online lunchbijeenkomst over Byron Sharps nieuwste paper ‘Measuring advertising’s effect on mental availability’. Je maakt kennis met Sharps gedachtengoed rondom mentale beschikbaarheid.

Deze sessie wordt verzorgd door brand expert Marceline Veen (Validators) en promovendus Noud Schartman (VU Amsterdam). Meld je hier kosteloos aan voor deze lunchsessie.

NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing, is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing. We ondersteunen marketeers gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie. We geven middels examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Ons doel is om iedere marketeer via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!