Ventura County Star: een nieuw krantenconcept

23 februari 2005, 04:43

Ventura County StarPCM en Wegener nemen de tijd voor het ontwikkelen van hun nieuwe fusiekrant. In de pers worden er vooral discussies gevoerd worden over de naam en formule van de nieuwe titel, met daarbij veel aandacht voor de vraag hoe landelijk en regionale titels te koppelen. Veel wezenlijker is echter de vraag welke functies een toekomstige krant wil vervullen en hoe internet en print elkaar daarbij kunnen gaan versterken. In het Amerikaanse California laat de Ventura County Star op een indrukwekkende manier zien hoe oude en nieuwe concepten te combineren zijn.

Frankwatching besteed in het artikel Een kansrijke krant uitgebreid aandacht aan het innovatieve krantenconcept van de Ventura County Star. Een verhaal over self service modules, multimedia, forums, weblogs, fotoblogs, RSS, videoshows en dagelijkse podcast-uitzendingen.

Internet, intranet, online media, online marketing en new business. Dat zijn onderwerpen die me boeien en waar ik me als webwatcher, publicist, gastspreker en consultant mee bezig houd. Vanaf begin 2004 deel ik mijn kennis en ervaringen via Frankwatching, een van de bekendste businessblogs van Nederland. Op die plek en daarnaast ook op Eventblogs.nl doe ik eveneens regelmatig verslag van events.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!