Ventura County Star: een nieuw krantenconcept

Ventura County Star: een nieuw krantenconcept

Ventura County StarPCM en Wegener nemen de tijd voor het ontwikkelen van hun nieuwe fusiekrant. In de pers worden er vooral discussies gevoerd worden over de naam en formule van de nieuwe titel, met daarbij veel aandacht voor de vraag hoe landelijk en regionale titels te koppelen. Veel wezenlijker is echter de vraag welke functies een toekomstige krant wil vervullen en hoe internet en print elkaar daarbij kunnen gaan versterken. In het Amerikaanse California laat de Ventura County Star op een indrukwekkende manier zien hoe oude en nieuwe concepten te combineren zijn.

Frankwatching besteed in het artikel Een kansrijke krant uitgebreid aandacht aan het innovatieve krantenconcept van de Ventura County Star. Een verhaal over self service modules, multimedia, forums, weblogs, fotoblogs, RSS, videoshows en dagelijkse podcast-uitzendingen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.