Van KPN naar Mobminds

Van KPN naar Mobminds
,
@rhymo

Wilde toch ook hier even delen dat ik vanaf 1 september begin aan een nieuwe uitdaging. Ik begin namelijk een “Micro Agency” op gebied van Strategische Innovatie genaamd Mobminds. Na een jaar bij KPN gewerkt te hebben als Innovatie Manager vond ik het mooi geweest. Heb enorm veel geleerd over mezelf en over de wereld om me heen. Als kleine introductie hierboven een slideshow over het gedachtengoed van Mobminds. Hoor graag jullie reacties.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 14 reacties op dit artikel

 • Allereerst gefeliciteerd met deze stap Raimo, wens je heel veel plezier en succes!

  Vwb de presentatie, indrukwekkende sheets. Je zou er eigenlijk jou verhaal bij moeten horen. Kun je in een paar zinnen zeggen wat de kern is van je visie?

  geplaatst op
 • @Marco,

  Thanks. In de basis komt het neer op een verschuiving van een Push wereld waar producten the leading objects waren naar een pull wereld waar betekenis en zingeving the leading triggers zijn. De grootsheid van deze verschuiving zeg maar het disruptieve karakter van deze wenteling inspireert en activeert mij enorm. Ik wil graag bedrijven ondersteunen in dit proces voor dat het pijn gaat doen. Zie deze disruptie als een kans om samen met de klant te gaan excelleren. Voor veel bedrijven zal dit betekenen dat er "binnen" gezocht moet gaan worden. Lastige vragen beantwoord moeten worden. Zoals waarom zijn wij hier eigenlijk. Heb je geen goed antwoord hierop. Dan wordt het enorm lastig om authentiek te zijn. Een eis waar je als bedrijf niet omheen kan. Kan hier uren over doorgaan haha. Ik wil het verhaal graag verder komen toelichten als daar interesse voor is.

  Wellicht kan ik je het verhaal een keer presenteren ;-)

  geplaatst op
 • Strak verhaal en mooie presentatie Raimo! Alle succes toegewenst. Ben er van overtuigd dat je mooie dingen gaat doen.

  Marketing As A Service (MAAS)? Ik heb al eens geblogd overResearch As A Service. Dat is dan weer meer mijn vakgebied ;-) Ik zal mijn ogen eens open houden of er gezamenlijke kansen liggen in de toekomst...

  geplaatst op
 • Raimo: heel veel succes. Hou je ons op de hoogte van de leads die uit deze posting komen. Ben benieuwd of we nog slechts als vakbroeders tegen elkaar bloggen of dat er hier mensen aan meerdere kanten van de tafel aanschuiven!

  geplaatst op
 • Raimo, goed verhaal & succes met Mobminds. We komen elkaar in de toekomst vast nog wel eens tegen (zodra Anne & Max wi-fi hebben laat ik het je weten, dan wordt het mijn nieuwe kantoor :))!

  geplaatst op
 • Veel succes Raimo, ik heb bewondering voor je, en dan met name je gedachtengoed en focus. Ik blijf het volgen!

  geplaatst op
 • Mooi verhaal, Raimo. Veel succes met je nieuwe uitdaging!

  Eén vraagje: waarom komt het 'mob: abbreviation of mobility' verderop in je presentatie nergens meer terug?

  geplaatst op
 • Mooi gedaan en veel succes!

  Een persoonlijk puntje: krijg altijd een beetje nare bijsmaak van Murdoch. Kan hij ook niets aan doen, maar kon je niemand anders vinden? Ik bedoel, er zijn toch genoeg voorbeelden en uitspraken van machtverschuiving naar consument. Of zat daar een speciale gedachte achter? Daarnaast moet je murdoch meegeven dat hij bij blijft. Ik zou bijna het grapje maken dat hij de geboorte van de drukpers nog zelf heeft meegemaakt...

  anyway, veel succes en geluk!

  geplaatst op
 • @John, Thanks en tot snel! RAAS, hij is leuk!

  @Bart, dan neem ik zo een taartje! Tx!

  @Annet, Dank!

  @Carl, Dat is een tweede presentatie haha.. Soon!

  @Lucien, Dank je. De reden van Murdoch is dat hij van idd "de oude generatie" is en inziet dat hij(en zijn org) snel moeten aanpassen. Hij gaat ervoor. Dat waardeer ik. Ik vertrouw hem voor geen meter verder haha

  geplaatst op
 • Heel veel succes Raimo! Mooie vorm zo, met sheets. Vind ik toegankelijker dan een lang verhaal.

  geplaatst op
 • Gefeliciteerd en veel succes Raimo! Erg goede sheets, vond vooral 18 (consumer takes control) een mooi overzicht.

  geplaatst op
 • @Nathalie en Matthijs allebei bedankt..

  geplaatst op
 • Hé Raimo,

  Gefeliciteerd met de start en succes met de "sprong in de hoogte"! :)

  - Rogier

  geplaatst op
 • Lucien heeft gelijk vwb Murdoch.
  Lees 'The Twilight of Sovereignty' van Walter Wriston (ex-Citicorp) voor quotes die nog beter aansluiten bij je missie.
  Succes met Mobminds.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.