Vacature: Sr. Interaction Designer bij Copernica

23 januari 2013, 08:04

“Design is not how it looks like and feels like. Design is how it works”. (Steve Jobs, 2003)

Wij zijn op zoek naar een Sr. Interaction Designer die verantwoordelijk is voor de volledige gebruikerservaring van Copernica Marketing Software.

In alle stappen van dit proces waarborg jij met een team van designers en developers de gebruiksvriendelijkheid van onze software. Jullie weten waar gebruikers van Copernica Marketing Software behoefte aan hebben en weten dit te vertalen naar creatieve ontwerpen

Hoe ziet je dag er uit?

Je hebt gisteren je wireframes gepresenteerd aan de directie en deze zijn goedgekeurd. Nu is het belangrijk dat jouw idee omgezet wordt naar een grafisch ontwerp. Hier ga je deze ochtend mee aan de slag.

In de middag presenteer je jouw ontwerp en mede door je goede onderbouwing waarom de software moet werken zoals jij dat hebt geschetst krijg je goedkeuring om je project uit te zetten.

Je bedenkt alvast wat er nodig is om je collega's van voldoende informatie te kunnen voorzien om jouw ontwerp te realiseren.

Na de lunch bereid je het SCRUM overleg van vanmiddag voor. Daarin presenteer jij de verschillende subdoelen en werkzaamheden die nodig zijn om uiteindelijk tot een succesvol resultaat te komen. Kortom; je zorgt voor een gestructureerde overdracht naar je collega's die uiteindelijk jouw ontwerp gaan programmeren en realiseren.

Je project is zojuist uitgezet en een deel van het team is onder jouw supervisie het ontwerp aan het implementeren. Je houdt alle vorderingen goed in de gaten en indien nodig stuur je direct bij.

Aan het einde van de dag ben je tevreden met je resultaten. Morgen weer zo'n dag!

Je profiel

Je kunt ons een indrukwekkend portfolio laten zien waarin duidelijk wordt dat jij een expert bent in user experience en usability. Je toont initiatief, bent zelfverzekerd en je kunt je ideeën goed presenteren en onderbouwen. Je hebt een uitstekende beheersing van de benodigde vormgevingsprogramma's als bijvoorbeeld Photoshop en illustrator. Je kunt goed overweg met HTML, CSS en wireframe tools.

Het plaatje is helemaal compleet als je ook nog eens overweg kan met PHP zodat je ook zelf één en ander kunt programmeren. Overigens is dit een grote pré en niet een must.

Waarom werken bij Copernica?

  • Je werkt samen met andere hoogopgeleide en ambitieuze professionals.

  • Informele bedrijfscultuur.

  • Goede beloning en goede secundaire voorwaarden.

  • Ruim gefaciliteerde werkomgeving.

  • Inspirerende werkomgeving nabij Amsterdam CS.

  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Wie zijn wij?

Copernica BV is een snelgroeiend internetbedrijf dat web based software ontwikkelt waarmee marketeers zelfstandig krachtige marketingcampagnes inrichten.

Gevoed door een gezamenlijke passie om generieke software te ontwikkelen voorziet Copernica duizenden marketeers van een krachtige oplossing om hun marketingdoelstellingen te behalen. Inmiddels werken er meer dan 3500 bedrijven met onze software en hebben wij vestigingen in Nederland, Duitsland en Engeland.

Wij zijn gepassioneerd, ondernemend en innovatief in alles wat we doen. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam werken wij met een jong en professioneel team van 35 zeer gedreven collega's.

Solliciteren?Ben jij de intelligente, creatieve en veelzijdige Sr. Interaction Designer die met ons het verschil wil maken?

Stuur dan je CV met portfolio, per mail naar Quentine Stoc, HR Manager, op quentine.stoc@copernica.com.

Voor je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek vragen wij jou of je een designopdracht wilt maken.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!