Vacature (medior) online marketeer bij Review Media Company #adv

1 december 2014, 11:29

“Wat is de kwaliteit van bedrijf X of Y ?“. “Hoe vind ik bijvoorbeeld de beste plastisch chirurg of makelaar?”.

Dit zijn veelgestelde vragen door consumenten die niet altijd eenvoudig zijn te vinden of makkelijk zijn te beantwoorden. Voor ons is het simpeler: met platformen voor specifieke branches maken wij de kwaliteit van bedrijven en haar medewerkers inzichtelijk. Dit doen we zorgvuldig door het toepassen van algoritmes gebaseerd op big data en verificatie algoritmes. Een voorbeeld van een specifiek platform is KliniekErvaringen.nl.

Onze huidige platformen worden door veel bezoekers gebruikt en daarom gaan wij uitrollen naar meerdere nieuwe branches in Nederland en staan diverse labels in de planning voor het buitenland. Daar zijn we trots op!

Review Media Company bestaat uit een content platform, review platform, community en een zoekmachine. Ons platform ziet er simpel uit maar is enorm ingewikkeld onder de motorkap. Ons team is klein, dus je kunt grote invloed uitoefenen op hoe Review Media Company zich verder gaat ontwikkelen. Onze medewerkers hebben veel autonomie zowel in werkzaamheden als bij het bepalen van hun werktijden omdat wij geloven dat iedereen zelf het beste weet hoe hij of zij maximaal kan presteren.

We zijn nog maar net begonnen maar we gaan als de brandweer! We zijn hard op zoek naar het beste talent. Mensen die zich thuis voelen in een informele werkomgeving waar serieus wordt gewerkt maar vooral ook veel wordt gelachen en waar successen met elkaar worden gevierd.

Ben je ambitieus en leergierig en heb je gedegen kennis als online marketeer? Review Media Company biedt je een uitdagende kans binnen een jong, enthousiast en internationaal team.

Ons kantoor zit in Breukelen, op een steenworp afstap van NS station Breukelen en er zijn voldoende parkeerplaatsen voor wie liever met de auto komt.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen, plannen en bewaken van de marketing- en communicatie-activiteiten die gericht zijn op het ondersteunen en verder versnellen van de groei van Review Media Company. Je denkt ook mee over de strategie van onze nog te lanceren binnen- en buitenlandse platformen en over de strategische positionering van onze reeds bestaande reviewsites.

Je overlegt met je team over de optimale SEO-strategie en helpt inzichtelijk te maken hoe het beste te scoren in de organische zoekresultaten. Daarnaast verwachten we dat je op basis van onze data en marktgegevens je tevens free publicity en rumour around the brand gaat realiseren.

Contentmarketing, bloggen, traffic realiseren en B2B leadgeneratie zijn jou niet onbekend en laat jouw hart sneller kloppen.

De door jouw opgezette/ontwikkelde marketingstrategie, samen met je team, zorgt voor meer traffic op onze platformen, meer toegevoegde reviews en toename van onze naamsbekendheid. Het meetbaar maken van je resultaten vind je een uitdaging.

Doordat je de laatste marketingtrends via blogs en sociale netwerken volgt, weet je precies welke kansen we bij Review Media Company nog kunnen benutten.

Naast de verantwoordelijkheden voor onze platformen, help je mee het team verder uit te bouwen en Review Media Company zowel intern als extern nog beter op de kaart te zetten. Dit doe je door actief te bloggen, het geven van trainingen en bijvoorbeeld het spreken op congressen/evenementen.

Wat vragen wij?

 • Passie voor internet en online merkcommunicatie
 • Ervaring met een startup cultuur en lanceren van nieuwe producten/merken zien wij als pluspunt
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse taal en Engelse taal in zowel woord als in geschift
 • Kennis van aanpalende expertisegebieden als conversie-optimalisatie, webanalytics, SEO en social media.
 • Ervaring met Google Analytics
 • Je hebt affiniteit met cijfers en data, weet dit te interpreteren en om te zetten naar adviezen
 • Oog voor detail, creatief, initiatief en een doorzetter
 • Je hebt minimaal een marketing gerelateerde hbo opleiding afgerond

Wat bieden wij?

 • Marktconform salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring
 • Flexibiliteit in werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken
 • Veel uitdagingen in je werk: jij drukt jouw stempel op ons platform.
 • Een zeer dynamische omgeving waarin veel gebeurt: Review Media Company groeit en jij groeit mee.
 • Een plek om te leren, experimenteren, ontdekken en jezelf te ontwikkelen.
 • We werken hard maar houden van VrijMiBo’s
 • Reiskostenvergoeding
 • 25 betaalde vrije dagen als je belooft terug te komen

Interesse? Mail ons snel op jobs@reviewmediacompany.com en vertel ons waarom je denk dat je bij ons past. Stuur ons je CV met motivatie en vertel ons op welke projecten je trots bent en wat jouw rol daarin was.

Review Media Company
Abovo Media

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!