Tweede Nederlandse Businessblogmeeting

Tweede Nederlandse Businessblogmeeting

Tweede Nederlandse BusinessblogmeetingEind vorig jaar is op iniatief van Frank Meeuwsen (Frank-ly) de eerste Nederlandse Businessblogmeeting georganiseerd. Een groep van ca. 15 businessbloggers hebben tijdens die meeting met elkaar kennis gemaakt, ervaringen gedeeld en plannen uitgezet voor de toekomst. Het idee is dat we nog dit voorjaar (medio mei-juni) met een vervolg zullen komen.

Heb je zelf een businessblog en heb je interesse om deel te nemen aan deze meeting? Schrijf je dan nu in voor de businessblog mailinglist en we houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen. Suggesties kunnen uiteraard ook nu al in de comments worden geplaatst.

Programma en locatie zal afhankelijk van de belangstelling (en de suggesties) definitief worden ingevuld.


Geplaatst in

DelenEr zijn 8 reacties op dit artikel

 • Kunnen jullie een linkje naar de mailinglist opnemen of aangeven waar ik deze kan vinden?

  Bedankt

  geplaatst op
 • De mailinglist kun je op de homepage vinden (linkerkant). Zou inderdaad wel handig zijn om deze ook in de tekst op te nemen ;-)

  geplaatst op
 • Yep, helemaal gelijk. Zal zo even bovenstaande aanpassen!

  geplaatst op
 • De link inmiddels toegevoegd. Net ook even gekeken naar het aantal geinteresseerden. Gaat hard! Wat mij betreft stellen we een max. van 50 deelnemers anders ben ik bang dat ik nog een organisatiebureau moet inschakelen ;-)

  geplaatst op
 • Goed initiatief! Tja, in Lofen in Utrecht kunnen we geen 50 man kwijt nee. Zit je ook aan een specifieke plaats in Nederland te denken? Of een "ambiance"? En de invulling? Ik vond de vorige keer, wat kennismaken, lekker eten en in groepjes wat doorbabbelen, erg geslaagd. Al zal dat met 50 man toch anders moeten. Ik vind je idee van vol=vol wel goed. Zo houd je het nog wat in de hand en kun je langzaam maar zeker kijken hoe je het uitbouwt ipv direct vanalles regelen voor 100+ man. En hopelijk ook vrouwen!
  Succes met de organisatie!

  geplaatst op
 • Erg leuk! Ik kom weer, goede herinneringen aan de vorige keer!

  Mvrgr, Jeroen

  geplaatst op
 • Ja, wil ook zeker weerkomen.

  geplaatst op
 • Ik wil mij graag inschrijven voor deze bijeenkomst, maar krijg de melding dat de mailinglist gesloten is.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.