Tweede Nederlandse Businessblogmeeting

10 april 2005, 04:29

Tweede Nederlandse BusinessblogmeetingEind vorig jaar is op iniatief van Frank Meeuwsen (Frank-ly) de eerste Nederlandse Businessblogmeeting georganiseerd. Een groep van ca. 15 businessbloggers hebben tijdens die meeting met elkaar kennis gemaakt, ervaringen gedeeld en plannen uitgezet voor de toekomst. Het idee is dat we nog dit voorjaar (medio mei-juni) met een vervolg zullen komen.

Heb je zelf een businessblog en heb je interesse om deel te nemen aan deze meeting? Schrijf je dan nu in voor de businessblog mailinglist en we houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen. Suggesties kunnen uiteraard ook nu al in de comments worden geplaatst.

Programma en locatie zal afhankelijk van de belangstelling (en de suggesties) definitief worden ingevuld.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

8 Reacties

  Bertrand

  Kunnen jullie een linkje naar de mailinglist opnemen of aangeven waar ik deze kan vinden?

  Bedankt


  10 april 2005 om 07:18
  Leon

  De mailinglist kun je op de homepage vinden (linkerkant). Zou inderdaad wel handig zijn om deze ook in de tekst op te nemen 😉


  10 april 2005 om 09:36
  media

  Yep, helemaal gelijk. Zal zo even bovenstaande aanpassen!


  10 april 2005 om 15:19
  media

  De link inmiddels toegevoegd. Net ook even gekeken naar het aantal geinteresseerden. Gaat hard! Wat mij betreft stellen we een max. van 50 deelnemers anders ben ik bang dat ik nog een organisatiebureau moet inschakelen 😉


  10 april 2005 om 15:43
  Frank

  Goed initiatief! Tja, in Lofen in Utrecht kunnen we geen 50 man kwijt nee. Zit je ook aan een specifieke plaats in Nederland te denken? Of een “ambiance”? En de invulling? Ik vond de vorige keer, wat kennismaken, lekker eten en in groepjes wat doorbabbelen, erg geslaagd. Al zal dat met 50 man toch anders moeten. Ik vind je idee van vol=vol wel goed. Zo houd je het nog wat in de hand en kun je langzaam maar zeker kijken hoe je het uitbouwt ipv direct vanalles regelen voor 100+ man. En hopelijk ook vrouwen!

  Succes met de organisatie!


  10 april 2005 om 18:06
  Jeroen

  Erg leuk! Ik kom weer, goede herinneringen aan de vorige keer!

  Mvrgr, Jeroen


  11 april 2005 om 05:33
  RichardOsinga

  Ja, wil ook zeker weerkomen.


  12 april 2005 om 08:49
  Patrick Klaassen

  Ik wil mij graag inschrijven voor deze bijeenkomst, maar krijg de melding dat de mailinglist gesloten is.


  27 april 2005 om 09:46

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!