Tv-versie van stand.nl

17 juli 2004, 05:04

Vanaf dit najaar brengt de NCRV een tv-versie van het Radio 1-programma stand.nl. Het programma zal vanaf 11 oktober elke werkdag te zien zijn tussen zes en half zeven ‘s avonds. Stand.nl is een van de meest succesvolle interactieve cross-media formats van de afgelopen jaren. Het won reeds de Marconi Award, de Milia iTV Award en de Gouden SpinAward.

Momenteel presenteren Sjors Fr?hlich en Klaas Drupsteen afwisselend dit Radio 1-programma van maandag tot en met vrijdag tussen half twee en twee uur ‘s middags. Het programma was al eerder te zien in een tv-versie die tegelijkertijd werd uitgezonden met de radioversie. Nu keert het programma dus terug, maar deze keer op prime time. Of Sjors Fr?hlich ook de presentator van de tv-versie wordt is nog onduidelijk.

Het programma stand.nl peilt elke uitzending de mening van een gast over een actuele of maatschappelijke kwestie. Deze gast moet dan zijn of haar standpunt verdedigen waarbij het publiek kan reageren via telefoon, SMS en internet.

Bron: Antenne2

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

    yootje

    Leuk programma 🙂 Denk dat het aardig wordt bekeken, als het op prime time is.


    17 juli 2004 om 06:57

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!