TV-reclame radio 3fm grote klasse!

TV-reclame radio 3fm grote klasse!

Grootste nachtmerrie van Giel BeelenDankzij de tv-commercial van radio 3fm (.rm) (met Giel Beelen) (bureau: Red Cell Not Just Film), loop ik al een paar weken met het muzieknummer Dragostea Din Tei (.mp3) van O-Zone in mijn hoofd.

Het is wat mij betreft een van de betere tv-commercials ooit. Het bevat alle elementen dat een goede commercial nodig heeft: deuntje dat blijft hangen, humor, schokeffect en duidelijke afzender. Ook de koppeling naar andere kanalen is (al dan niet bewust) aanwezig. De commercial is op tal van websites onderwerp van gesprek en Giel Beelen zelf heeft het concept doorgetrokken naar Pinkpop waar hij naakt (.mov) de Sugar Babes aankondigde. Ik luister tegenwoordig weer naar radio 3fm!


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • de schaamluis van giel beelen! getver...

  geplaatst op
 • goeie reden zeg om weer naar die zuigzender te gaan luisteren

  geplaatst op
 • Nicolette Hogerzeil-Huisebos (Doom & Dickson) in Reclameweek: "En dan, last but not least, de commercial voor 3FM, de serious nightmare van Giel die zich onder het goedkeurend oog van Gerard Joling laat stylen tot ik weet niet wat voor griezel. Volgens het RW-panel goed voor een vijftiende positie, met, godzijdank de uiterst magere score van 6,59. Wat een wansmaak om onze Giel met zijn zieltogend en dus uiterst onaantrekkelijk lijf over het scherm te laten denderen. Ik heb niets tegen piemels, zie ze zelfs graag in alle soorten en maten, maar dan wel in wat aantrekkelijker posities. Getver! Volgens mij zijn ze bij 3FM nu echt de wanhoop nabij. Ik vrees alleen dat dit niet bij gaat dragen aan de naar, ik aanneem bedoelde, wederopstanding van deze zender."

  Bron:
  http://www.doomanddickson.nl/

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.