TV-commercials steeds vaker ook online

9 januari 2004, 06:14

Ellen ten Damme (en Huub Stapel) in de Zwitserleven commercialsSteeds meer bedrijven en organisaties plaatsen hun tv-commercials ook op de eigen website. En waarom ook niet? Produktiekosten zijn al gemaakt, bandbreedte is vaak al betaald en je hebt geen extra kosten voor media-inkoop.

Zwitserleven heeft het goed begrepen. Twee bekende Nederlandsers in een komische feel-good commercial, spots zijn goed te vinden via de zoekmachines en op de site is gekozen voor een technisch erg goede oplossing. Complimenten!

Een paar voorbeelden:

Zwisterleven

M&M’s

TPG Post

Audi

Tempo-team

Centraal Beheer

Interpolis

Dactylo

Staatsloterij

Aquafresh

SOA

Volkswagen

Dr. Pepper

Ken je meer corporate sites die de eigen commercials online hebben staan?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  Kerrin

  Nog een paar online ads

  citroën, daewoo, peugeot


  7 februari 2004 om 18:28
  lordjena

  jammer dat er geen tvcommercial voorbeelden te zien zijn bij dommelsch website!!! de site bestaat wel maar ik zie niets dan een logo!!!

  thanks anywayz


  22 april 2004 om 15:27
  media

  Dommelsch heeft wel tv-commercials op de site staan. Ze hebben (helaas) alles in een flash-applicatie verstopt. Jammer, veel bezoekers zijn waarschijnlijk al afgehaakt voordat ze uberhaupt bij de commercials zijn aangekomen.


  22 april 2004 om 15:33

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!