• Mobile
    wordt gesponsord door

TiVo service ook voor iPod en PSP

TiVo service ook voor iPod en PSP

First mover TiVo heeft zijn TiVoToGo applicatie ook geschikt gemaakt voor Apple?s iPod en Sony?s PSP. Een opmerkelijke move van TiVo temeer omdat het daarvoor ook de voorheen exclusieve feature Auto-Sync inzet. Auto-Sync stelt TiVo gebruikers ook in staat de favoriete programma?s via de PC te transfereren. Elke morgen kan men de via een data-broadcast model aangeleverde content over zetten op de iPod en PSP.  Abonnees kunnen de content ook vanaf PC of laptop bekijken of deze importeren naar apparaten met Microsoft Portable Media Center aan boord.

De komende week rolt TiVo deze diensten uit voor een selectief groepje Series 2 gebruikers. Het eerste kwartaal volgend jaar zullen alle abonnees gebruik kunnen maken van deze dienst. Abonnees dienen wel een gering bedrag betalen voor het gebruik van de software. TiVo spreekt van enkele tientallen dollars per jaar. Om misbruik te voorkomen zullen de diensten worden voorzien van een digitaal ?watermerk? waardoor ook tracking & tracing van de content mogelijk zou worden.

Bron: Persbericht TiVo


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • TiVoToGo + Apple iPod of Sony PSP = PocketDISH

    Misschien in het kader van de opkomende concurrentie toch niet zo'n opmerkelijke move van TiVo.

    Worden jullie trouwens ook zo gek van al die hiPPe NaMen?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.