TINE en MacExpo openen met ‘The Impact of Multimedia on…’

TINE en MacExpo openen met ‘The Impact of Multimedia on…’

De vakbeurzen TINE en MacExpo vinden dit jaar plaats van woensdag 26 tot en met vrijdag 28 april. Op de openingsochtend organiseert Amsterdam RAI een ‘crossmediale discussie’. Aan de hand van de stelling ‘The impact of multimedia on…’ geven internationale topsprekers van Apple, Cisco Systems, HP en PriceWaterhouseCoopers hun visie op de ontwikkelingen rond de vier deelgebieden software, networking, digital lifestyle en media. Mark Frequin, Directeur Generaal Energie en Telecommunicatie van het Ministerie van Economische Zaken verzorgt de openingsspeech en gaat in op de stand van zaken van ICT in Nederland. Moderatie van de discussie is in handen van Marleen Stikker, Directeur van de Waag Society en Guido van Nispen, Managing Partner van InterimIC.

Deelname aan het openingsdebat is alleen op uitnodiging. Aanmelden voor een officiële uitnodiging kan door een e-mail te sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken). Meer informatie over de dagprogramma’s is te vinden op www.tine.nl.

Ik denk dat ik maar een hotel in A’dam boek voor 26 t/m 28 april. Naast het openingsdebat staan ook nog Crossmedia congres MediaCity en Blognomics 2006 op het programma!


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • stroppie , klokkie , babbel. luchtfietsers.
    cross media maar lekker, volgende keer misschien customerservice op de eerste plek?

    geplaatst op
  • Wie zegt dat crossmedia niet kan/wordt ingezet voor customerservice?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.