TINE en MacExpo openen met ‘The Impact of Multimedia on…’

6 maart 2006, 19:42

De vakbeurzen TINE en MacExpo vinden dit jaar plaats van woensdag 26 tot en met vrijdag 28 april. Op de openingsochtend organiseert Amsterdam RAI een ‘crossmediale discussie’. Aan de hand van de stelling ‘The impact of multimedia on…’ geven internationale topsprekers van Apple, Cisco Systems, HP en PriceWaterhouseCoopers hun visie op de ontwikkelingen rond de vier deelgebieden software, networking, digital lifestyle en media. Mark Frequin, Directeur Generaal Energie en Telecommunicatie van het Ministerie van Economische Zaken verzorgt de openingsspeech en gaat in op de stand van zaken van ICT in Nederland. Moderatie van de discussie is in handen van Marleen Stikker, Directeur van de Waag Society en Guido van Nispen, Managing Partner van InterimIC.

Deelname aan het openingsdebat is alleen op uitnodiging. Aanmelden voor een officiële uitnodiging kan door een e-mail te sturen naar j.vermeer@rai.nl. Meer informatie over de dagprogramma’s is te vinden op www.tine.nl.

Ik denk dat ik maar een hotel in A’dam boek voor 26 t/m 28 april. Naast het openingsdebat staan ook nog Crossmedia congres MediaCity en Blognomics 2006 op het programma!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Hemaworstje

  stroppie , klokkie , babbel. luchtfietsers.

  cross media maar lekker, volgende keer misschien customerservice op de eerste plek?


  6 maart 2006 om 20:41
  media

  Wie zegt dat crossmedia niet kan/wordt ingezet voor customerservice?


  6 maart 2006 om 20:43

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!