The Floor is Yours: Online Tuesday zoekt startups!

1 december 2019, 07:00

Voor startups en andere innovators heeft de maand december meer te bieden dan alleen Sinterklaas, Kerstmis en oudejaarsavond. Deze maand staat namelijk ook The Floor is Yours op de agenda, de pitch-competitie van Online Tuesday. Op 10 december is het podium beschikbaar voor tien personen met een geweldig idee, product, dienst of startup. Deelnemers kunnen zich nog aanmelden!

De tien vooraf geselecteerde deelnemers presenteren hun verhaal aan het massaal toegestroomde publiek én een deskundige jury. Hierin zitten in ieder geval Erik van der Kooij (XS4all) en Boudewijn de Jong (Pünktlich).

Stuur snel jouw prikkelende pitch in!

Wat moet je doen als aanmelder? Beschrijf het idee van jouw pitch op een half A4’tje. Dat mag ook een keiharde management summary zijn, mits je antwoord geeft op de volgende drie vragen:

  • Wat wil je precies gaan pitchen?
  • Waarom zou het publiek van Online Tuesday (een goede mix van creatieven en marketeers met een passie voor online marketing) jouw verhaal echt moeten horen?
  • Waarom móet jij simpelweg op dit podium komen te staan?

Aanmelden voor de pitch-competitie kan door de benodigde informatie te mailen naar loes.kleijngeld@newpeople.nl. Het bestuur van Online Tuesday maakt een selectie van tien kandidaten uit de stapel binnengekomen inzenders. In de loop van komende week wordt de selectie bekendgemaakt, dus reageer snel!

HelloFresh, Polarsteps en SwipeGuide

Ook voor het publiek belooft The Floor is Yours een spetterende afsluiting van het Online Tuesday-jaar te worden. In voorgaande jaren leverde deze wedstrijd markante deelnemers op zoals HelloFresh, Polarsteps en SwipeGuide. De locatie is wederom De Nieuwe Liefde (Da Costakade 102 in Amsterdam), waar Online Tuesday sinds enkele maanden weer terug is op het oude honk.

Deze afsluiting van marketingjaar 2019 wil je echt niet missen! Meld je daarom snel aan via Eventbrite.nl. Toegang is gratis, maar vol is vol. Grote kans dat jij volgende week kennismaakt met de startup of innovator die het komende jaar helemaal naar zijn hand gaat zetten.

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, DQ&A, Newpeople en Reprise, en gesponsord door hoofdsponsor Pünktlich en subsponsoren Awin, Affiliate Summit en EDM Digital Solutions.

Jeroen Mirck
Communicatieadviseur bij Gemeente Beverwijk

Jeroen Mirck (1971) was hoofdredacteur van Marketingfacts van januari 2018 tot augustus 2020. Momenteel is hij communicatieadviseur bij Gemeente Beverwijk. Eerder was hij journalist voor media als Adformatie, MarketingTribune, Emerce en De Ondernemer.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!