The Floor is Yours: Online Tuesday zoekt startups!

The Floor is Yours: Online Tuesday zoekt startups!

Voor startups en andere innovators heeft de maand december meer te bieden dan alleen Sinterklaas, Kerstmis en oudejaarsavond. Deze maand staat namelijk ook The Floor is Yours op de agenda, de pitch-competitie van Online Tuesday. Op 10 december is het podium beschikbaar voor tien personen met een geweldig idee, product, dienst of startup. Deelnemers kunnen zich nog aanmelden!

De tien vooraf geselecteerde deelnemers presenteren hun verhaal aan het massaal toegestroomde publiek én een deskundige jury. Hierin zitten in ieder geval Erik van der Kooij (XS4all) en Boudewijn de Jong (Pünktlich).

Stuur snel jouw prikkelende pitch in!

Wat moet je doen als aanmelder? Beschrijf het idee van jouw pitch op een half A4'tje. Dat mag ook een keiharde management summary zijn, mits je antwoord geeft op de volgende drie vragen:

  • Wat wil je precies gaan pitchen?
  • Waarom zou het publiek van Online Tuesday (een goede mix van creatieven en marketeers met een passie voor online marketing) jouw verhaal echt moeten horen? 
  • Waarom móet jij simpelweg op dit podium komen te staan? 

Aanmelden voor de pitch-competitie kan door de benodigde informatie te mailen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken). Het bestuur van Online Tuesday maakt een selectie van tien kandidaten uit de stapel binnengekomen inzenders. In de loop van komende week wordt de selectie bekendgemaakt, dus reageer snel! 

HelloFresh, Polarsteps en SwipeGuide

Ook voor het publiek belooft The Floor is Yours een spetterende afsluiting van het Online Tuesday-jaar te worden. In voorgaande jaren leverde deze wedstrijd markante deelnemers op zoals HelloFresh, Polarsteps en SwipeGuide. De locatie is wederom De Nieuwe Liefde (Da Costakade 102 in Amsterdam), waar Online Tuesday sinds enkele maanden weer terug is op het oude honk. 

Deze afsluiting van marketingjaar 2019 wil je echt niet missen! Meld je daarom snel aan via Eventbrite.nl. Toegang is gratis, maar vol is vol. Grote kans dat jij volgende week kennismaakt met de startup of innovator die het komende jaar helemaal naar zijn hand gaat zetten.

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, DQ&A, Newpeople en Reprise, en gesponsord door hoofdsponsor Pünktlich en subsponsoren Awin, Affiliate Summit en EDM Digital Solutions.

Credits afbeelding: Online Tuesday, licentie: CC BY-NC-ND (Niet-commercieel hergebruik)

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.