The Floor is Yours 2018: pitch jouw idee of startup!

17 november 2018, 08:00

Black Friday nadert en daarmee ook Sinterklaas en kerst. Allemaal prachtig, maar voor wie zichzelf in 2018 nog eenmaal persoonlijk wil uitdagen, organiseert Online Tuesday, waarvan Marketingfacts partner is, op 11 december opnieuw The Floor is Yours. Daar geven we het podium aan tien mensen om hun idee, product, dienst of startup te pitchen. Heb jij een geweldige pitch, geef je dan snel op!

The Floor is Yours is inmiddels een jaarlijkse traditie van Online Tuesday. Een traditie die je niet wil missen. Het wordt niet alleen een gezellige jaarafsluiting (met borrel), maar ook een kans op eeuwige roem. Marketingfacts pakt daags na het event groot uit met de winnaar. Je kan in de voetsporen treden van roemruchte deelnemers zoals HelloFresh, Favoroute en Polarsteps.

“Treed met jouw pitch in de voetsporen van befaamde deelnemers als HelloFresh”

Geen wedstrijd zonder een jury, dus stellen we ook dit jaar weer een panel samen met vakgenoten die alles weten over een goede pitch. Drie namen hebben we al voor je, de vierde hapt komende week toe (en voldoet aan de Number One Rule for Tech Events van een ander jurylid, die daar zijn deelname aan heeft verbonden). Dit zijn drie van de vier juryleden:

Meld je pitch aan!

Wie wil meedoen aan The Floor is Yours kan zich uiterlijk 30 november via deze link aanmelden. Stuur ons het idee van je pitch in maximaal een halve A4 aan tekst (laten we zeggen: een management summary van je pitch), eventueel aangevuld met beeldmateriaal. Vertel in die tekst:

  • wat je wilt pitchen;
  • waarom dat interessant is voor het publiek van Online Tuesday (een mooie mix van creatieven en marketeers met een passie voor online marketing);
  • waarom uitgerekend jij op het podium móet staan.

Uit alle inzendingen zal het bestuur van Online Tuesday de tien beste ideeën kiezen. Deze selectie wordt bekendgemaakt op dinsdag 4 december (rond 12.00 uur ’s middags). Over de uitslag kan volop worden gecorrespondeerd, alleen niet met ons.

Wat wil jij pitchen aan een publiek met passie voor online marketing?

Voordat je je pitch instuurt, is dit nog even belangrijk om vooraf te weten:

  • Het is geen probleem als je eerder hebt deelgenomen aan The Floor is Yours, mits je dat doet met een ander verhaal dan de vorige keer.
  • Je houdt er rekening mee dat je op 11 december 2018 tussen 19.30 en 21.30 uur beschikbaar bent om in Amsterdam je pitch te geven in het geval je wordt geselecteerd.
  • Je krijgt maximaal 5 minuten voor je presentatie, dus zorg dat je verhaal in dat tijdsbestek goed uit de verf komt.

Dit wil je niet missen!

The Floor is Yours is een jaarlijks hoogtepunt van Online Tuesday. Daar wil je natuurlijk bij zijn als publiek. Dankzij onze sponsors kan dat wederom gratis, maar meld je dan wel snel aan via Meetup.com. Er zijn 200 plaatsen beschikbaar. Zijn de laatste plaatsen al vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plekje voor je vrijkomt.

Online Tuesday #84: The Floor is Yours vindt plaats op 11 december 2018 vanaf 19:30 uur bij IBM Amsterdam aan de Johan Huizingalaan 765 (naast het gebouw van B. Amsterdam). Er is volop parkeergelegenheid op het eigen terrein van IBM. Inloop is vanaf 19:00 uur.

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, DQ&A, Newpeople& en Traffic4U, en gesponsord door hoofdsponsor Pünktlich en subsponsoren Awin, Affiliate Summit en EDM Digital Solutions. De huidige locatie-sponsor is IBM.

Jeroen Mirck
Communicatieadviseur bij Gemeente Beverwijk

Jeroen Mirck (1971) was hoofdredacteur van Marketingfacts van januari 2018 tot augustus 2020. Momenteel is hij communicatieadviseur bij Gemeente Beverwijk. Eerder was hij journalist voor media als Adformatie, MarketingTribune, Emerce en De Ondernemer.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!