Technorati lanceert tag-service

Technorati lanceert tag-service

Technoratie lanceert tag-serviceTags kennen we en zijn eigenlijk niets anders dan categorienamen gekoppeld aan links (Del.icio.us) of foto’s (Flickr). Sinds gisteren kunnen bloggers ook categorie-namen koppelen aan berichten. Het enige dat de blogger daarvoor moet doen is een speciale tag-link opnemen in de betreffende berichten. Berichten, links en foto’s die nu dezelfde tag hebben, worden gegroepeerd weergegeven in Technorati.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik me hier nog wat meer in zou moeten verdiepen maar volgens kenners is dit de toekomst van sociale (kennis)netwerken. Iemand al ervaring?


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Het idee is opzich best goed bedacht. Of het in de praktijk ook zo goed werkt valt te betwijfelen. Bij elk bericht, elke link en elke foto zou er een tag moeten worden opgenomen.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.