TCD2006

TCD2006

De komende week zijn weer de jaarlijks terugkerende TCD dagen in de Jaarbeurs Utrecht. TCD2006 is een event op het gebied van contactcenters, CRM, DM en e-marketing en heeft als thema ‘Know your customers’. Natuurlijk zijn er de exposanten, zo’n 135 ditmaal. Maar er is meer, zoals congressen, workshops en het DM Feest. Hieronder een selectie van het programma:

Congressen
Iedere dag is er een ander congres. Voor de marketingfacts-lezer zal vooral de dinsdag interessant zijn. Die dag is het congres e-marketing. Prof. Dr. Cor Molenaar zal namens de Erasmus Universiteit ingaan op ‘de marketeer van de toekomst’. Cor Molenaar is onder andere auteur van het boek ‘Wisseling van de Macht’, waarover Marco eerder schreef. Meer info over het congres kun je hier (PDF) lezen. De andere congressen hebben Direct-Marketing (woensdag) en Klantcontact (donderdag) als thema.

Workshops
In totaal worden er meer dan 30 gratis toegankelijke workshops gehouden in de drie inlooptheaters. Een greep uit de titels:

- Wat vertellen uw klanten over uw prospects? (Stefan Kroon, Schober)
- Samen klanten winnen! (Frank de Beun, Cendris)
- De DM-er “rules” banners en TV (212 Amsterdam)
- KPN’s klant contact strategie (Erwin Hemmen, KPN)

Het complete programma: dinsdag, woensdag en donderdag (allen PDF)

TGP Post DM Feest
Dinsdagavond 25 april wordt het DM Feest georganiseerd. Tijdens deze avond wordt bekend wie de titel ‘DM man of vrouw van het jaar’ krijgt. De titel wordt toegekend aan een persoon die zich in de afgelopen 12 maanden in zijn of haar vak positief heeft onderscheiden in de DM-branche.

De genomineerden zijn dit keer toevallig allemaal mannen:

- Ruud van Munster (Shell)
- Ton Timmermans (De Friesland Zorgverzekeraar)
- Frans Reichardt (Holy Cow! Direct Communications)
- Wijnand Jongen (Nederlandse Thuiswinkel Organisatie)

Je kunt nog steeds steeds stemmen.
De uitreiking van de titel vindt plaats in Club Storm in Utrecht.

Vrijkaarten
Toegangskaarten voor het DM Feest zijn niet te koop. Direct Marketing vakvereniging DeMeter stelt een gratis toegangskaart beschikbaar aan de eerste 5 mensen die een e-mail met hun gegevens sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Verslagen
Zelf zal ik een deel van de beursdagen aanwezig zijn en in ieder geval van het DM Feest een verslag schrijven. Ook Marco wil voor zover ik weet even langsgaan, dus wie weet nog meer verslagen deze week ;) Vergeet je overigens niet van tevoren aan te melden, mocht je van plan om te gaan..


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Ik ben er waarschijnlijk woensdag en zal zeker nog een verslag doen van Farcast dat door TNO Informatie en Communicatietechnologie zal worden gedemonstreerd:

  (...) Farcast is de volgende generatie 'content repurposing' platform voor mobiel. Het ondersteunt toepassingen waarmee gebruikers multimedia kunnen creëren en publiceren, waar en wanneer ze maar willen, ongeacht het gebruikte formaat of apparaat. Farcast transcodeert, bewaart, verwerkt en distribueert informatie in alle formaten voor mobiel en het internet. Als illustratie zal tijdens de TCD gebruik worden gemaakt van de content van marketingfacts. (...)

  Ik heb afgelopen week al een korte demo mogen zien. Erg leuk!

  geplaatst op
 • Later diezelfde week is ook de TINE 2006 in de RAI. Google maar eens voor meer info, aangezien deze beurs zeker zo interessant is voor de mensen hier

  (of had ik dit nou al gelezen hier :))

  geplaatst op
 • Yep, ben deze week ook nog op TINE. Wordt weer een druk congresweekje!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.