TCD2006

23 april 2006, 17:28

De komende week zijn weer de jaarlijks terugkerende TCD dagen in de Jaarbeurs Utrecht. TCD2006 is een event op het gebied van contactcenters, CRM, DM en e-marketing en heeft als thema ‘Know your customers’. Natuurlijk zijn er de exposanten, zo’n 135 ditmaal. Maar er is meer, zoals congressen, workshops en het DM Feest. Hieronder een selectie van het programma:

Congressen

Iedere dag is er een ander congres. Voor de marketingfacts-lezer zal vooral de dinsdag interessant zijn. Die dag is het congres e-marketing. Prof. Dr. Cor Molenaar zal namens de Erasmus Universiteit ingaan op ‘de marketeer van de toekomst’. Cor Molenaar is onder andere auteur van het boek ‘Wisseling van de Macht’, waarover Marco eerder schreef. Meer info over het congres kun je hier (PDF) lezen. De andere congressen hebben Direct-Marketing (woensdag) en Klantcontact (donderdag) als thema.

Workshops

In totaal worden er meer dan 30 gratis toegankelijke workshops gehouden in de drie inlooptheaters. Een greep uit de titels:

– Wat vertellen uw klanten over uw prospects? (Stefan Kroon, Schober)

– Samen klanten winnen! (Frank de Beun, Cendris)

– De DM-er “rules” banners en TV (212 Amsterdam)

– KPN’s klant contact strategie (Erwin Hemmen, KPN)

Het complete programma: dinsdag, woensdag en donderdag (allen PDF)

TGP Post DM Feest

Dinsdagavond 25 april wordt het DM Feest georganiseerd. Tijdens deze avond wordt bekend wie de titel ‘DM man of vrouw van het jaar’ krijgt. De titel wordt toegekend aan een persoon die zich in de afgelopen 12 maanden in zijn of haar vak positief heeft onderscheiden in de DM-branche.

De genomineerden zijn dit keer toevallig allemaal mannen:

– Ruud van Munster (Shell)

– Ton Timmermans (De Friesland Zorgverzekeraar)

– Frans Reichardt (Holy Cow! Direct Communications)

– Wijnand Jongen (Nederlandse Thuiswinkel Organisatie)

Je kunt nog steeds steeds stemmen.

De uitreiking van de titel vindt plaats in Club Storm in Utrecht.

Vrijkaarten

Toegangskaarten voor het DM Feest zijn niet te koop. Direct Marketing vakvereniging DeMeter stelt een gratis toegangskaart beschikbaar aan de eerste 5 mensen die een e-mail met hun gegevens sturen naar info@demeter-online.nl!

Verslagen

Zelf zal ik een deel van de beursdagen aanwezig zijn en in ieder geval van het DM Feest een verslag schrijven. Ook Marco wil voor zover ik weet even langsgaan, dus wie weet nog meer verslagen deze week 😉 Vergeet je overigens niet van tevoren aan te melden, mocht je van plan om te gaan..

Robert de Boer
eigenaar bij Lead Today

Robert de Boer is oprichter van Lead Today (voorheen New Kitd), een bureau voor online leadgeneratie. Lead Today heeft één doel: leads genereren op uw website. Veel mensen bezoeken en verlaten een website zonder er iets te doen of achter te laten. Lead Today pakt dit probleem aan. Een mix van techniek, vormgeving, content en redactie verandert anonieme websitebezoekers in gekwalificeerde leads. Met onze modulaire aanpak kunt u leadgeneratie stap voor stap integreren in uw bestaande website of een compleet nieuwe website bouwen. Robert de Boer studeerde Bedrijfskundige Informatica en vulde deze opleiding aan met de Post HBO CRM opleiding (Beeckestijn Business School). Eerder werkte hij voor bureau's als Lectric, E-Village en Branddoctors. In 2006 werd hij onderscheiden met de DeMeter Award 2006, een vakprijs voor 'aanstormend marketingtalent'. Hij is tevens bestuurslid bij DeMeter, met innovatie als portefeuille, en was een van de initiefnemers van Resultblog, hét weblog over direct-marketing.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Tim Huijbers

    Later diezelfde week is ook de TINE 2006 in de RAI. Google maar eens voor meer info, aangezien deze beurs zeker zo interessant is voor de mensen hier

    (of had ik dit nou al gelezen hier :))


    24 april 2006 om 11:02

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!