Studio sport zonder voetbal, de Mol op zoek naar personeel

23 december 2004, 09:17

Studio sport zonder voetbalHet zal even wennen zijn, Studio sport zonder voetbal. De zondagavond met bord op schoot voor de buis blijft. John de Mol gaat vanaf augustus op het huidige tijdstip van Studio Sport, zondagavond 19 uur, een anderhalf uur durende voetbalshow uitzenden op zijn familiezender TVNL. Zijn investeringsmaatschappij Talpa verwierf deze week voor 35 miljoen euro per jaar de samenvattingen van het Eredivisie-voetbal. Naast de NOS was ook Canal+ verliezer, zij zagen de live-wedstrijden naar Versatel gaan. Dit telecombedrijf – waarin De Mol groot-aandeelhouder is – gaat via breedbandinternet voetbal brengen. De NOS moet zich tevreden stellen met radio. RTL mag op vrijdagavond een live-wedstrijd en op maandag de tweede samenvattingen uit gaan zenden (via: ReclameWeek)

In een advertentie in De Telegraaf van vandaag zoekt Talpa kandidaten voor maar liefst 35 functies. Iemand interesse?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  bas

  Umberto blijft toch … hij was getipt door de Volkskrant als mogelijke sportpresentator. Het nieuws is aangepast op Noordzee fm. Publiceren van ‘information on the edge’ heeft ook zijn slechte kanten …


  23 december 2004 om 14:36
  Anders

  Ja natuurlijk. Hup, Formule 1 terug naar de NOS. Nu hebben ze weer geld zat.

  “De commerciëlen” hebben bovendien met diezelfde Formule 1 aangetoond dat ze zonder enig probleem een hoog-gewaardeerd sportprogramma kunnen neerzetten. Overigens tonen ze met de tenenkrommende Hans Kraay jr-joligheid aan dat ze net zo hard mooie sporten kunnen vernaggelen, maar ik geloof dat dat niet De Mol donders goed beseft dat het publiek die kant niet op wil.


  24 december 2004 om 07:45
  Anders

  Ik merk dat niet ik dat moeite heb schrijven met. Het niet zal meer niet voorkomen.


  24 december 2004 om 07:46
  media

  Wat heb je gerookt Anders? Begrijp je laatste reactie niet helemaal? 🙂


  24 december 2004 om 09:29

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!