Studio sport zonder voetbal, de Mol op zoek naar personeel

Studio sport zonder voetbal, de Mol op zoek naar personeel

Studio sport zonder voetbalHet zal even wennen zijn, Studio sport zonder voetbal. De zondagavond met bord op schoot voor de buis blijft. John de Mol gaat vanaf augustus op het huidige tijdstip van Studio Sport, zondagavond 19 uur, een anderhalf uur durende voetbalshow uitzenden op zijn familiezender TVNL. Zijn investeringsmaatschappij Talpa verwierf deze week voor 35 miljoen euro per jaar de samenvattingen van het Eredivisie-voetbal. Naast de NOS was ook Canal+ verliezer, zij zagen de live-wedstrijden naar Versatel gaan. Dit telecombedrijf - waarin De Mol groot-aandeelhouder is - gaat via breedbandinternet voetbal brengen. De NOS moet zich tevreden stellen met radio. RTL mag op vrijdagavond een live-wedstrijd en op maandag de tweede samenvattingen uit gaan zenden (via: ReclameWeek)

In een advertentie in De Telegraaf van vandaag zoekt Talpa kandidaten voor maar liefst 35 functies. Iemand interesse?


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Umberto Tan is al over naar de Mol.

  http://www.noordzeefm.nl/pages/showtimenieuws/Entertainment/16853//0

  geplaatst op
 • Marco en via WLL...

  Meer: http://www.venturo.web-log.nl/index.log?ID=1508217

  geplaatst op
 • Umberto blijft toch ... hij was getipt door de Volkskrant als mogelijke sportpresentator. Het nieuws is aangepast op Noordzee fm. Publiceren van 'information on the edge' heeft ook zijn slechte kanten ...

  geplaatst op
 • Grappig, gisteren Humberto Tan nog gezien en gesproken tijdens nationale sportgala 2004. Niet alleen bij hem maar ook bij vele andere aanwezigen was het verdwijnen van voetbal bij NOS te 'voelen'. De een ziet het erg somber in, de andere ziet juist kansen voor 'andere' sporten nu het voetbal naar de Mol gaat.

  geplaatst op
 • Ja natuurlijk. Hup, Formule 1 terug naar de NOS. Nu hebben ze weer geld zat.

  "De commerciëlen" hebben bovendien met diezelfde Formule 1 aangetoond dat ze zonder enig probleem een hoog-gewaardeerd sportprogramma kunnen neerzetten. Overigens tonen ze met de tenenkrommende Hans Kraay jr-joligheid aan dat ze net zo hard mooie sporten kunnen vernaggelen, maar ik geloof dat dat niet De Mol donders goed beseft dat het publiek die kant niet op wil.

  geplaatst op
 • Ik merk dat niet ik dat moeite heb schrijven met. Het niet zal meer niet voorkomen.

  geplaatst op
 • Wat heb je gerookt Anders? Begrijp je laatste reactie niet helemaal? :-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.