Stem nu op je favoriete startups!

Stem nu op je favoriete startups!
, ING Groep
@evr

{title}Deze donderdag èn vrijdag is er The Next Web. Als je interesse hebt in nieuwe media dan moet je hier wel bij zijn, tenzij je momenteel in China zit ;-) Hoewel je dankzij deze kortingsaktie 200 euro kunt besparen, is de toegangsprijs niet voor alle beginnende ondernemers weggelegd.

Op twitter startte Erwin Blom daarom een Support your local startups aktie. Met als doel geld in te zamelen en startups een toegangskaart te geven. Inmiddels zijn er 15 toegangskaarten beschikbaar en pitchen 25 startups op Pitch.tv.

Check dus de video’s van Myngle.com, GoedKado.nl, Fregs.comConference Bay, CKV Applicatie, The Gvenk Daily, Viddix, Discotag, Schoolroosters.nl, Werkplekindex, Thinktable, Pushy, Soocial, IRL, Emotionele Weerkaart van NL, WeColumn, Meetial.com, Twitterscreencasting, Tipit.to, Zikle, Ofeedius.com, Movels, Next Best Band en Tweetburner.

En stem op je twee favoriete startups! Benieuwd waar jullie voorkeuren liggen.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 4 reacties op dit artikel

 • Los van het feit dat ik natuurlijk bijzonder enthousiast ben over mijn eigen project 'twitterscreencasting' (een concept met een knipoog omdat ik niet slechts 1 'ding' heb om te pitchen, maar deelname is serieus), heb ik mijn favoriete concurrenten geblogd, met video plus inleiding. Tweetburner is zo goed dat ze in het officiële nextweb-programma hadden gekund, ware het niet dat ze pas een week bestaan - maar misschien worden ze alsnog het programma ingefietst? Dat verdienen ze in elk geval wel! Ben verder benieuwd...

  geplaatst op
 • Hee! boven het tekstveld staat dat bbcode voor links zou werken, maar dat is dus niet zo. Test:
  http://twurl.nl/f8e146
  (dezelfde link, maar dan gemaakt met Tweetburner, http://twurl.nl/sj6gwb )

  geplaatst op
 • @jaap: je was een afsluitende " vergeten, heb ik even aangepast. Er zitten mooie startups tussen. Gvenkdaily en Tweetburner zijn mijn favorieten.

  geplaatst op
 • viddix = meest veelbelovend.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.