Stem nu op je favoriete startups!

30 maart 2008, 07:25

{title}Deze donderdag èn vrijdag is er The Next Web. Als je interesse hebt in nieuwe media dan moet je hier wel bij zijn, tenzij je momenteel in China zit 😉 Hoewel je dankzij deze kortingsaktie 200 euro kunt besparen, is de toegangsprijs niet voor alle beginnende ondernemers weggelegd.

Op twitter startte Erwin Blom daarom een Support your local startups aktie. Met als doel geld in te zamelen en startups een toegangskaart te geven. Inmiddels zijn er 15 toegangskaarten beschikbaar en pitchen 25 startups op Pitch.tv.

Check dus de video’s van Myngle.com, GoedKado.nl, Fregs.com, Conference Bay, CKV Applicatie, The Gvenk Daily, Viddix, Discotag, Schoolroosters.nl, Werkplekindex, Thinktable, Pushy, Soocial, IRL, Emotionele Weerkaart van NL, WeColumn, Meetial.com, Twitterscreencasting, Tipit.to, Zikle, Ofeedius.com, Movels, Next Best Band en Tweetburner.

En stem op je twee favoriete startups! Benieuwd waar jullie voorkeuren liggen.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

3 Reacties

  evroekel

  @jaap: je was een afsluitende ” vergeten, heb ik even aangepast. Er zitten mooie startups tussen. Gvenkdaily en Tweetburner zijn mijn favorieten.


  30 maart 2008 om 08:46
  Doron

  viddix = meest veelbelovend.


  30 maart 2008 om 23:36

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!