Standaardgedrag is onveilig

1 augustus 2004, 09:18

Dat je met een Windows PC veel meer last van virusses en hackers hebt dan met een niet-standaard Mac of Linux systeem, weet iedereen. En zo’n verhoogde onveiligheid geldt natuurlijk niet alleen voor PC’s.

Het Parool schrijft in een artikel over autodiefstallen: ‘‘De Volkswagen doet het goed bij de consument en daardoor zijn er veel in omloop. Bovendien is de beveiliging niet optimaal, omdat deze standaard is. Wie één type Volkswagen openkrijgt, is bij elk type Volkswagen succesvol.”

Wie van jullie heeft er meer voorbeelden van onveilig standaardgedrag? En welke (marketing-)kansen liggen er hier voor het oprapen?

Carl Mangold
Video Advertising & Content Producer bij Carl Mangold

Carl Mangold produceert video advertising en -content voor online marketing, van concept tot en met oplevering. Én realiseert en optimaliseert het bereik ervan, op basis van in overleg gedefinieerde KPI's. “People around the world are now watching 1.000.000.000 hours of Youtube’s incredible content every single day!” (Cristos Goodrow, Youtube) “We move towards a world where video is at the heart of all our services” (Mark Zuckerberg, 27 juli 2016) “Video is where all of media is headed right now. There is no more valuable piece of property or entity then video in the world of media at all.” (Casey Neistat, 6 sept. 2016)

Categorie
Tags

1 Reactie

    Erik van Roekel

    Het feit dat IE nog steeds een fors marktaandeel in de browsermarkt heeft is het voorbeeld van (vrij) onveilig standaardgedrag…


    2 augustus 2004 om 04:42

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!