Stand-up site check op 212 Amsterdam

Stand-up site check op 212 Amsterdam

Over 1,5 week is er weer een 212 Amsterdam bijeenkomst. We hebben weer een goede spreker gevonden. Dit keer is het onderwerp “Stand-up Site Check”. De presentatie was een van de hoogtepunten van Marketing3.nl.

In een leerzame, chaotische en vaak hilarische dialoog met de zaal zaagt Rob Punselie vooraanstaande sites door. Ondertussen passeren de do’s en dont’s van webcommunicatie de revue. Rob Punselie is adviseur/redacteur (ContentKings bv), docent (Universiteit Leiden) en auteur van een vijftal internetboeken. Iedereen kan zijn of haar site voordragen. Het is soms ontluisterend maar altijd leerzaam. Laat je voordracht achter op de site van 212amsterdam.nl.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • 212 Amsterdam was (zoals altijd) weer erg gezellig. Punselie was vanavond helaas niet in vorm. Ik ken zijn presentatie(s) en die zijn normaal gesproken scherper en zelfs voor vakgenoten erg leerzaam. Volgende keer beter!

  geplaatst op
 • Was zeker gezellig. En daarvoor komen we ook wel eens op een regenachtige dinsdagavond.

  geplaatst op
 • Ik heb er, afgezien van een gezellige borrel, weinig aan gemist hoorde ik eerder vanavond. Komt goed uit, hoef ik mezelf niks kwalijk te nemen. In april ben ik er weer bij.

  geplaatst op
 • Arnoud heeft inmiddels een verslag van 212 Amsterdam op zijn weblog staan.

  geplaatst op
 • In de categorie ´oud maar openhartig nieuws´: 212 was ook voor mij onder mijn reguliere niveau. Al zeg ik het zelf. Qua techniek ook zeker niet voor herhaling vatbaar. Ik was danig van slag door:
  - een beamer die te laat kwam (maar dat ging nog wel),
  - mijn haperende IBM laptop (kreng herkent zelden een beamer),
  - een weigerachtig gebruiksfilmpje (codec kreeg ik bij Paul niet aan de praat),
  - een disfunctionerende internetverbinding (ondanks 2 systeembeheerders van Felix M.)
  En omdat ik vooraf voor Felix was gewaarschuwd door Reinier Evers kreeg het geheel een hoog "O nee, zie je wel gehalte". Ik kwam dezelfde dag uit een in-company training gerend, en ik wist dat ik de volgende morgen opnieuw moest optrden... Ter vergelijking: voor marketing3 heb ik eindeloos kunnen voorchecken, uitproberen etc.etc. en had ik verder niks aan mijn kop. Zo moet dat ook. Hoewel zo´n ´stand- up´sessie immers flink improviseren is, gaat het nl. niet vanzelf. Dat bleek dus maar weer.
  Geestig in dit verband is het feit dat de reguliere pers dr best over te spreken was...
  Verder niks dan lof voor 212. Maar bij een volgende presentatie -waar dan ook- stuur ik een cd+lijstje met randvoorwaarden mee... :-(

  Groet!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.