Je bekijkt een artikel van

Stage Online Marketing bij NIMA

Waar kun je dit beter doen dan bij NIMA, het Nederlands Instituut voor Marketing?

16 december 2022, 10:46 1387 x gelezen

Ben je op zoek naar een stage als online marketeer? Zoek dan niet verder!  Wij zijn namelijk de beroepsvereniging voor marketing-, communicatie- en salesprofessionals en hèt exameninstituut van de bekende NIMA A, B en C Diploma’s. Aangenaam! Solliciteer direct

Stage lopen bij NIMA

Wij zoeken een stagiaire om onze online marketeers te ondersteunen. Een echte aanpakker, een creatieveling met analytisch denkvermogen. Bij ons kun je jezelf verder ontwikkelen en echt een bijdrage leveren.

Maar wat ga je dan precies doen tijdens je stage?

Content content content! Nou ja, nog wel meer dan dat hoor, geen zorgen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het helpen ontwikkelen en verspreiden van verschillende soorten content. Nieuwsbrieven, Insta Stories, content voor de website, you name it and we need you to make it! Daarnaast dompel je jezelf graag onder in Google Analytics, om te herleiden of je inspanningen ook echt iets opleveren (dat is natuurlijk wel de bedoeling). Verder nemen we je mee in onze marketinguitdagingen en vragen je om actief mee te denken. Uiteraard is er ook ruimte voor het uitvoeren van een stage-opdracht of –onderzoek wat ons verder gaat helpen in de toekomst.

Jij bent:

  • analytisch
  • creatief
  • proactief
  • een social media guru
  • een schrijf(ster) pur sang

Daarnaast heb je:

  • ervaring met Google Analytics
  • beheers je de Nederlandse taal uitstekend (in woord en geschrift)
  • en relevant NIMA Diploma is een pre

En ben je:

  • student aan een hbo- of wo-opleiding marketing en/of gerelateerd
  • minimaal 3 maanden beschikbaar

Solliciteren op deze toffe online marketingstage bij NIMA?

Mail dan jouw cv en motivatie naar info@nima.nl. Heb je nog vragen over de vacature bel dan naar 020-5039300 of mail naar info@nima.nl

Beste recruiters, wij vinden onze stagiaires graag zelf.

NIMA is het Nederlands Instituut voor Marketing, een beroepsvereniging voor professionals in het marketingvak. We bieden marketeers de gelegenheid elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren op verschillende niveaus: omdat ze in dezelfde specialisatie hebben, omdat ze in elkaars directe omgeving werken of omdat ze op een vergelijkbaar niveau functioneren. NIMA heeft een divers aanbod (bij-) scholing en opleiding via korte eigen marketingtrainingen en is bekend als het instituut waar je examen kunt afleggen op NIMA A-, B- of C-niveau. NIMA is aangesloten bij de European Marketing Confederation. Sluit je aan bij NIMA!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!