Sponsoring van het Marketingfacts Jaarboek 2012

Sponsoring van het Marketingfacts Jaarboek 2012
, Evolve
@bramkoster

Al vanaf 2006 publiceren we jaarlijks het Marketingfacts Jaarboek, hét naslagwerk voor iedereen die met online marketing te maken krijgt. Het boek geeft een samenvatting van de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van interactieve marketing van het afgelopen jaar. In meer dan 300 pagina’s leggen we per onderwerp uit wat het is, waar de markt op dit moment staat en blikken we vooruit met verschillende trends. Voor een beperkt aantal sponsoren bieden we in het Marketingfacts Jaarboek 2012 diverse mogelijkheden om bij een groot online-minded publiek onder de aandacht te komen.

Na een uitgebreide inleiding over e-business  wordt het Marketingfacts Jaarboek 2012 in twaalf hoofdstukken verdeeld, te weten:

 1. Online advertising
 2. Affiliate marketing
 3. E-mailmarketing
 4. Zoekmachine marketing
 5. Mobile marketing
 6. Social media marketing
 7. Online video
 8. Online branding & PR
 9. E-commerce
 10. Usability & design
 11. Customer service
 12. Webanalytics

Elk hoofdstuk beslaat drie delen, nl: wat is het, waar staan we en waar gaan we naartoe? Daarnaast voegen we bij elk hoofdstuk een case, een praktische how-to en een interview met een expert toe. Zo geeft het M! Jaarboek 2012, dat eind mei zal verschijnen, een flinke update over de mogelijkheden, omvang en trends in online marketing.

Voor een selecte groep sponsoren bieden we verschillende mogelijkheden om zichtbaarheid te creëren. Met een eerste oplage van meer dan 5.000 stuks bereik je een groot gedeelte van de online marketeers en beslissers aan klant- en bureauzijde. Daarnaast maken scholen ook gretig gebruik van de kennis die we in het boek verwerken.

In een sponsorpakket kan een organisatie kiezen voor een advertentie en case bij een specifiek hoofdstuk, jaarboeken met een eigen persoonlijke cover, een boekenlegger in alle gedrukte jaarboeken of een grotere afname tegen een scherpe prijs.

Vind je dat jouw organisatie relevant is voor de lezers van het Jaarboek en past bij één van de genoemde hoofdstukken? Of wil je meer informatie over andere sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met Emile Peters via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.