Spin Awards d?j? vu

5 maart 2003, 14:45

Hoe onafhankelijk is Spin Awards eigenlijk?

De nominaties voor de vernieuwde Spin Awards zijn bekend. 38 uitingen maken kans op een beeldje. De interactieve communicatiebureaus Qi, Bone hebben de meeste nominaties, respectievelijk 4 en 3. Oer, RedUrban, Result DDB, Ara Interactive, Lemz en Dynamic Zone volgen met ieder 2 nominaties.

Bone werd genomineerd in de categorie?n Beste Banner (AutoTrader en Staatsloterij) en Beste Totale Online Campagne (Oudejaarsloterij 2002 en De Hypotheker). Qi is genomineerd in de categorie?n Beste Website Concept (Feestje.nl en Starquest van Heineken) en Beste Wireless Concept (Heineken nieuwjaarsactie), Oer voor Beste Banner (Webads en FBTO). RedUrban mag in zijn handjes knijpen tijdens de uitreikingen voor Beste Banner en Beste Totale Campagne (Elmar Reizen), Result DDB in de categorie?n Beste Wireless Concept (McDonalds) en Beste Totale Online Campagne (Achmea) , Ara Interactive kreeg nominaties voor Beste Website en Beste Totale Campagne (Koninklijke Luchtmacht). Lemz voor Beste Website Concept en Beste Crossmediale Campagne en Dynamic Zone in de rubrieken Beste Website Concept (Starcom) en Beste Totale Online Campagne (De Politie). Heineken, Schiphol en Staatsloterij zijn tevens genomineerd voor Beste Adverteerder. Al het genomineerde werk, plus de overige nominaties, is terug te vinden op de Spin Awards site. De prijsuitreiking wordt gehouden op 16 april, in de Escape in Amsterdam.

Bron:

http://www.adfoweb.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Eduys

  Vanwaar de opmerking mbt onafhankelijkheid ?


  6 maart 2003 om 15:03
  media

  Het zijn iedere keer dezelfde bureaus die in de prijzen vallen. Dat kan natuurlijk maar toen ik opnieuw de staatsloterij in het rijtje zag staan wist ik het zeker.


  6 maart 2003 om 18:43

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!