Je bekijkt een artikel van BBP
partner

Spijker je kennis bij met de laatste need to have whitepapers

In samenwerking met een aantal van onze partners hebben we een mooie selectie samengesteld van recente whitepapers die voor jou interessant kunnen zijn

BBP
31 januari 2022, 13:59

In samenwerking met een aantal van onze partners hebben we een mooie selectie samengesteld van recente whitepapers die voor jou interessant kunnen zijn. Met één klik kun je één of meerdere van deze whitepapers downloaden. Krijg praktische tips en inzichten over onderwerpen die voor jou van belang zijn. Kosteloos.

Download de gratis whitepapers

 

Wij zijn een onafhankelijk B2B-mediabedrijf en al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richten wij ons op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commerce sector en in customer contact centers. Daarnaast is BBP Media internationaal actief als informatieleverancier in de e-commerce markt. Inmiddels heeft de organisatie met een leidend global congres en een drietalige website een aanzienlijke internationale positie opgebouwd. Samenwerking met branchepartijen zoals verenigingen en associaties, is een kerncompetentie van BBP Media.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!