Speurders.nl passeert 1 miljoen advertenties

Speurders.nl passeert 1 miljoen advertenties

Speurders.nl heeft op dit moment 1 miljoen advertenties online staan, een record voor de nieuwe (ver-)koopsite. Wat vooral opvallend is, is dat Speurders.nl dit aantal in 7 maanden tijd heeft weten te bereiken: de advertentierubriekensite startte officieel op 18 augustus 2004. Verder blijkt dat Speurders.nl onder de breed georienteerde advertentierubriekensites met meer dan 110.000 advertenties in de rubriek auto’s de grootste te zijn als het gaat om auto advertenties (bron: persbericht).


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 8 reacties op dit artikel

 • Mja, het jammere is alleen dat Speurders advertenties vermeldt die jaren oud zjin, tot aan 2003 aan toe.

  Marktplaats knikkert ze er na een maand van af, tenzij de adverteerder bewust nog een maand extra verlengd.

  Zo kan iedereen pronken met hoge cijfers, natuurlijk. Nog even en ze gaan oude Speurders uit het archief halen om Marktplaats in te halen. Een beetje sneu dat Speurders dergelijke misleidende methoden nodig heeft om goede sier te maken.

  geplaatst op
 • @Anders Floor
  Tja.. telegraaf...

  Auto's, zijn die niet van de auto telegraaf?

  ----
  Alexa geeft aan dat ze er nog lang niet zijn...
  http://traffic.alexa.com/graph?w=379&h=216&r=3m&y=r&u=marktplaats.nl/&u=speurders.nl

  geplaatst op
 • ja dat zegt natuurlijk helemaal niets, daar zit nogal een reclamecampagne achter waardoor het als businesscase natuurlijk geen moer voorstelt. een beetje Newconomy, voor een hoop geld een hoop poeha maken dat je de grootste bent blablabla. dat zal wel zo zijn, maar het is natuurlijk helemaal geen bijzondere prestatie, hooguit een slimme en goed geplande reclamecampagne.

  geplaatst op
 • Gefeliciteerd Speurders met deze prestatie!

  geplaatst op
 • Laten we eens naar nieuwe objecten per dag gaan kijken, dan zullen we zien dat speurders idd zoals anders floor ook vermeld, de advertenties er eindeloos op laat staan.
  Bij Marktplaats worden er gemiddeld al 70.000 objecten per dag geplaatst. Dat is makkelijk te zien onder het kopje nieuw.

  geplaatst op
 • 1.000.000 is echt veel! Ik heb echter gezien dat er doorplaatsingen zijn vanuit Qoop. Iemand een idee hoeveel dat er zijn? En wat gebeurd er als er een verschil in bod is tussen Speurders en Qoop? Volgens mij is Qoop bindend, dus dan is de verkoper verplicht om via Qoop te verkopen. Tip: zoek op Speurders en biedt op Qoop. Verkoper zal zijn spullen via Qoop moeten verkopen, ook al heeft hij een hoger bod op Speurders!

  geplaatst op
 • @ Olivier: Dat kan je lezen op Qoop zelf.
  Of natuurlijk op dit weblog: http://dekoopman.net/?p=114

  geplaatst op
 • Het is gewoon een site van niks. een beetje advertentie die een klein beetje pikant is mag niet eens geplaatst worden, en dat in 2005. En ja , ik kan ook schermen met 1 miljoen advertenties als ik m'n hele archief erin zet. DAT DIT NOG UBERHAUBT BESTAAT, en dat er mensen zijn die er in trappen.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.