Sony koopt gamesdivisie Media Republic

Sony koopt gamesdivisie Media Republic

NU.nl: Het Amsterdamse bedrijf Media Republic verkoopt zijn games-divisie Guerilla aan Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), onderdeel van het Japanse elektronicaconcern Sony. Guerilla is de ontwikkelaar van het succesvolle schietspel Killzone voor Sony’s spelcomputer PlayStation. Financi?le details over de transactie worden niet verstrekt.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Gaming is hot. Vandaag werd bekend dat Electronics Arts (EA), 's werelds grootste gamesfabrikant, voor 680 miljoen dollar (576 miljoen euro) een spelletjesfabrikant voor mobiele telefoons heeft gekocht. Het gaat om Jamdat Mobile, dat onder meer Tetris en Bejeweled in zijn portfolio heeft. EA is bekend van kaskrakers als Need for Speed, Madden NFL en FIFA Soccer aldus NU.nl.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.